Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Μαύροι πόροι τέλος με… nutella;

Να σηκώσει το χέρι της όποια πιστεύει πως χωρίς σοκολάτα ο κόσμος που ζούμε θα ήταν λιγότερο όμορφος, ευτυχισμένος και ξέγνοιστος. Να σηκώσει (πάλι) το χέρι της όποια πιστεύει πως μέσα σε έναν τέτοιο «όμορφο» κόσμο, οι μαύροι πόροι- στίγματα (ειδικά στη μύτη) είναι από τα πιο ενοχλητικά πράγματα. Κι όμως, πώς θα σου φαινόταν αν εκτός από τη διάθεση, η σοκολάτα σε βοηθούσε να απαλλαγείς από τους μαύρους πόρους;

Πριν μία εβδομάδα λοιπόν, η beauty blogger και Instagram star, Habiba, δοκίμασε μια DIY μάσκα προσώπου με Nutella προκειμένου να καθαρίσει το πρόσωπό της από τα σπυράκια και τους μαύρους πόρους και ανέβασε την όλη διαδικασία αλλά και το αποτέλεσμα στο λογαριασμό της στο Instagram.

Για την ακρίβεια, όπως θα δεις στο παρακάτω σύντομο βιντεάκι, που αυτή τη στιγμή έχει συγκεντρώσει πάνω από 208.000 views, η Habiba δημιούργησε ένα μείγμα από από ζελατίνη, γάλα, σκόνη κακάο, και μέλι με βασικό σκοπό να κάνει την επιδερμίδα της πιο λαμπερή!

 

 

A video posted by H A B I B A (@makeupholic_moon) on Dec 29, 2016 at 10:19am PST

Τελικά, μία τέτοια μάσκα προσώπου με σοκολάτα πόσο καλή μπορεί να είναι για την επιδερμίδα μας, δεδομένου οτι η ζάχαρη μπορεί να κάνει τα σπυράκια μας να φουντώνουν; Τι λένε οι ειδικοί;

Η μάσκα προσώπου με βάση τη σοκολάτα δεν θα βλάψει, αλλά ούτε θα προσφέρει σημαντικά οφέλη στην επιδερμίδα μας, εκτός από την προσωρινή ενυδάτωση (χάρη στις ενυδατικές ιδιότητες τόσο του μελιού όσο και του γάλακτος που περιέχει). Επίσης, δεν θα πρέπει να παραμείνει στην επιδερμίδα πάνω από 15 λεπτά.

 


Πηγή