Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μετά την Amber Heard, η Michelle Obama έκανε το ντεμπούτο της με νέο hairlook!

Πριν από λίγες ημέρες ήμασταν και πάλι εδώ μαζί σε αυτή τη στήλη, όταν και είδαμε την αλλαγή στα μαλλιά της Amber Heard. Ήταν ομολογουμένως κάτι που μας ξάφνιασε, μιας και πολλές celebrities τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίσει να επιστρέφουν στα φυσικά μακριά μαλλιά.

Καλές οι αλλαγές και πάντα ευπρόσδεκτες, όμως πρέπει κι αυτό που θα κάνεις να σου ταιριάζει. Η Amber Heard πάντως το υποστήριξε και το υποστηρίζει απίστευτα καλά. Και μετά το μακρύ καρέ της ηθοποιού λοιπόν, ήρθαμε αντιμέτωπες με την αλλαγή της Πρώτης Κυρίας της Αμερικής, Michelle Obama.

Η σύζυγος του Barack Obama λοιπόν, ενώ δεν είχε σχεδόν ποτέ μακριά μαλλιά (μέχρι τους ώμους έφτανε) είπε να κάνει ξανά μία αλλαγή και εμφανίστηκε στον ετήσιο χριστουγεννιάτικο στολισμό του Λευκού Οίκου με ένα τέλειο κοντό καρέ ή αλλιώς αυτό που ονομάζουμε bob haircut.

Φυσικά και της πήγαινε απίστευτα γιατί είναι τέτοια τα χαρακτηριστικά του προσώπου της που μπορούσαν να το υποστηρίξουν άνετα. Ο hairstylist της Johnny Wright ανέβασε την αλλαγή της Michelle στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και πολύ μας άρεσε.

michelle obama hair

Εσύ πως την προτιμάς;

Υ.Γ: 27 ακόμη μέρες μέχρι το τέλος του 2016, άρα και 27 celebrity αλλαγές.


Πηγή