Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Με αυτή την κρέμα ματιών θα αποκτήσεις νεανικό βλέμμα στη στιγμή!

Η επιδερμίδα κάτω από τα μάτια είναι εξαιρετικά ευαίσθητη. Είναι μάλιστα πολύ πιο λεπτή από την επιδερμίδα του υπολοίπου προσώπου.  Ανοιγοκλείνουμε τα μάτια μας κατά μέσο όρο 15-20 φορές το λεπτό, 1200 φορές την ώρα, 28.000 φορές την ημέρα και 4 εκατομμύρια φορές το χρόνο! Όπως αντιλαμβάνεσαι, η επιδερμίδα γύρω από τα μάτια μας βρίσκεται κάτω από διαρκή πίεση 22 διαφορετικών μυών σε συνεχή κίνηση και χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα! Αυτή τη φροντίδα έρχεται να μας χαρίσει η Darphin με τη νέα Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream!

Η συγκεκριμένη απαλή και πλούσια κρέμα ματιών βοηθά στην καταπολέμηση της γήρανσης που προκαλείται από τις χιλιάδες μυϊκές κινήσεις που πραγματοποιούνται καθημερινά γύρω από τα μάτια, προσφέροντας φωτεινή και νεανική εμφάνιση στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Χαρίζει άμεση φωτεινότητα και απαλότητα γύρω από μάτια ελαχιστοποιεί τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες, ενώ παράλληλα μειώνει ορατά τους μαύρους κύκλους!

 BOY5105 copie

Για maximum αποτελέσματα, εφαρμόζεται  χρησιμοποιώντας τις κινήσεις του αναζωογονητικού Kinesio Massage για την περιοχή των ματιών. Το Kinesio Massage με την Ideal Resource Restorative Bright Eye Cream αναζωογονεί την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια και καταπραΰνει για μια συνολική λαμπερή και αψεγάδιαστη εμφάνιση. Μην περιμένεις λοιπόν, σπεύσε στο κοντινότερο σε εσένα φαρμακείο και απόκτησε πιο νεανικά μάτια στο λεπτό!


Πηγή