Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Με αυτό το τρικ δεν θα ξαναλερώσεις τα γυαλιά ηλίου σου με μεικάπ…

Τα μικροσκοπικά γυαλιά ηλίου είναι η απόλυτη τάση φέτος το καλοκαίρι και συγκεκριμένα τα λευκά! Έλα, παραδέξου το… Δεν σου άρεσε το trend στην αρχή αλλά κατέληξες να αγοράζεις τα μικρά λευκά γυαλιά που έχουν πάρει όλες (ξέρουμε από που). Δεν πάνε σε όλες, δεν προστατεύουν απαραίτητα τα μάτια από τον ήλιο αλλά κάνουν statement οπότε τα δεχόμαστε! Αυτό που δεν δεχόμαστε είναι οι λεκέδες από το μεικάπ.

Οι λεκέδες από το μεικάπ ή από το αντηλιακό με χρώμα που αναπόφευκτα μένουν επάνω στη ράχη των γυαλιών όταν τα βγάζεις! Εκτός και αν είσαι από αυτές που έχουν τη θήκη μαζί με το πανάκι στην τσάντα τους, η λύση ανάγκης για να τα καθαρίσεις είναι τα ρούχα σου αλλά ο λεκές από μεικάπ φεύγει ακόμα δυσκολότερα από τα υφάσματα… #thehorror

gialia iliou katharisma

Τι κάνεις λοιπόν; Αποφεύγεις το λεκέ εξ᾽αρχής και το κάνεις με ένα setting spray. Τα setting sprays μπήκαν στα νεσεσέρ μας δυναμικά τα τελευταία χρόνια (αν και υπήρχαν πάντα) αφού με ένα ψέκασμα φιξάρουν το μεικάπ για να παραμείνει αναλλοίωτο στη ζέστη. Ε λοιπόν, αυτά τα σπρέι μπορούν να προστατεύσουν και τα γυαλιά σου…

Setting Spray σε μεγεθος ταξιδιου Urban Decay Born To Run All Nighter Setting Spray Travel Size

Με ένα φσσσστ στη ράχη δημιουργείται ένα φιλμ που δεν επιτρέπει στο μεικάπ να μεταφερθεί επάνω στα γυαλιά και έτσι δεν χρειάζονται καθάρισμα. Εμείς λατρεύουμε το Setting Spray σε μέγεθος ταξιδίου, Urban Decay, Born To Run All Nighter Setting Spray Travel Size γιατί έχει μικρό στόμιο και μπορούμε να ψεκάζουμε μόνο το σκελετό και όχι τα γυαλιά.

otticalocchialaio 34033780 206771369960319 8830986685140434944 n

Πέρα όμως από τους λεκέδες στα γυαλιά, τα setting sprays (το δικό μας αγαπημένο ή οποιοδήποτε άλλο) είναι ο νούμερο ένα σύμμαχός στο στο μακιγιάζ του καλοκαιριού συνεπώς αξίζει να επενδύσεις. Σκέψου το!

Διάβασε ακόμα:

Είναι ασφαλής η αποτρίχωση στις θηλές; Yes. We went there.

Ποια celebrity εμφανίστηκε με την πιο μακριά κοτσίδα που έχουμε δει ποτέ;

Καρπούζι, γιαούρτι, μυρωδιά παραλίας…Τα πιο λαχταριστά προϊόντα για μετά τον ήλιο είναι εδώ!

 

 


Πηγή