Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Με αφορμή αυτό το celebrity μανικιούρ, αναθεωρούμε τα πάντα για το περλέ βερνίκι

Το μανικιούρ που είδες στην φωτογραφία και φυσικά αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ μονόπετρο ανήκει στην Jennifer Lopez. Η JLo είναι ένα από τα αγαπημένα μας κορίτσια και όχι μόνο γιατί έχει τέτοια δαχτυλίδια. Συνεχώς μας κάνει να αναθεωρούμε πράγματα σε ό, τι έχει να κάνει με την ομορφιά και αυτή τη φορά, μαζί με τον man-ικιουρίστ της Tom Bachik μας έκανε να ξανασκεφτούμε λίγο όσα πιστεύαμε για το περλέ βερνίκι. Βλέπεις, ο Tοm χρησιμοποίησε ένα υπέροχο περλέ χρώμα στα νύχια της που βρίσκουμε πως είναι από τα πιο κομψά που έχουμε δει.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

@jlo ?? #nailsbytombachik Last Nights Vegas #nails #jloitsmyparty #whitenails with a little sparkle ? #nailcolor & Unichrome by @daily_charme

A post shared by Tom Bachik Nails (@tombachik) on

Συγκεκριμένα, είναι ένα καθαρό λευκό με  πολύ διακριτικά ιριδίζοντα στοιχεία που δείχνει τέλειο με την μαυρισμένη επιδερμίδα. Είναι μάλιστα τέλειο και για το πεντικιούρ αλλά θα μιλήσουμε για αυτό σε δεύτερο χρόνο. Για τώρα, θέλουμε να δεις τα παρακάτω τέλεια περλέ μανικιούρ που βρήκαμε για εσένα ώστε να αναθεωρήσεις και εσύ και –γιατί όχι- να το κάνεις στο επόμενο ραντεβού σου!

Διάβασε ακόμα: Διάβασε γιατί ΔΕΝ πρέπει να σκας τις φουσκάλες στα πόδια σου!




Πηγή