Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Με λίγο σαπούνι μπορείς να κάνεις πιο πλούσια τα φρύδια σου! Δες πώς

Σου έχουμε πει ουκ ολίγες φορές ότι τα φρύδια είναι αυτό το σημείο που ορίζει όλο το πρόσωπο. Αν κάτι πάει στραβά με το σχήμα τους, αμέσως αλλάζει η όψη σου, ενώ αν δημιουργήσεις το τέλειο σχήμα έχεις αυτόματα και έναν φανταστικό καμβά για να ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου.

Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι κάθε τρεις και λίγο ξεπηδούν διάφορες τεχνικές για τον σωστό σχηματισμό των φρυδιών, όπως microblading, tinting και micropigmentation. Τα φρύδια μας είναι η κορνίζα του προσώπου και πρέπει να τα προσέχουμε, όπως ακριβώς τα μάτια μας.

Αφού, λοιπόν, τώρα σου κάναμε το beauty κήρυγμα που είχες ανάγκη (χα, χα!), θα σου εξηγήσουμε την πανεύκολη τεχνική για να αποκτήσεις πλούσια φρύδια -χωρίς να κάνεις κανέναν πειραματισμό με το τσιμπιδάκι σου- μέσα σε ένα λεπτό κυριολεκτικά. Άλλωστε, αυτό δε θέλουμε όλες; Πλούσια, «γεμάτα» και καλοσχηματισμένα φρύδια. Πάνε οι εποχές που τα φρύδια ίσα-ίσα που διακρίνονταν στο πρόσωπό μας…

Η τεχνική λέγεται «soap brows»- θα τη δεις αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο- και σου εξηγούμε ευθύς αμέσως τι πρέπει να κάνεις. Όπως πολύ καλά κατάλαβες από το όνομά της, σίγουρα θα χρειαστείς μια μπάρα σαπουνιού. Αφού βρέξεις το σαπούνι, παίρνεις ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών και το τρίβεις πάνω στην μπάρα. Στη συνέχεια, φτιάχνεις τα φρύδια σου χτενίζοντάς τα με το βουρτσάκι προς τη φυσική φορά της τρίχας. Αν θες να τους δώσεις πιο έντονο χρώμα, μπορείς να τα «γεμίσεις» με ένα μολύβι φρυδιών. Τέλος, για ένα πιο σταθερό αποτέλεσμα, μπορείς να ψεκάσεις τα φρύδια σου με το setting spray. Είδες πόσο εύκολο είναι; Πάτα το play για να το κατανοήσεις ακόμα καλύτερα και… καλή επιτυχία!

Διάβασε ακόμα: Κάηκαν τα χείλη σου από τον ήλιο; Δες τι πρέπει να κάνεις


Πηγή