Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Με total white και κόκκινο κραγιόν η Φαίη Σκορδά- Πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Με total white σύνολο εμφανίστηκε σήμερα on air η Φαίη Σκορδά. Η παρουσιάστρια του ANT1 ξεχώρισε ολοκληρώνοντας το ολόλευκο outfit της με το πιο hot beauty item, που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στα καλλυντικά της: με κόκκινο κραγιόν.

Το ροζ κραγιόν ταιριάζει και στον χειμώνα! Πώς το φόρεσε η Φαίη και πώς θα το φορέσεις κι εσύ

Η σημερινή εμφάνιση της Φαίης

Η Φαίη Σκορδά επέλεξε να φορέσει σήμερα παντελόνι, πουκαμίσα και μπότες, όλα σε λευκό χρώμα, ενώ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα άκρως elegant beauty look.

Τα μαλλιά της ήταν πιασμένα σε half-up hairstyle, δηλαδή μισά πάνω και μισά κάτω, ενώ τη διαφορά έκανε το κόκκινο κραγιόν της.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by ANT1 (@ant1tv)

Η Φαίη συνδύασε το κόκκινο κραγιόν της με σκιές σε καφέ αποχρώσεις και μας έδωσε το απόλυτο #beautyinspiration της σεζόν.

Πώς θα φορέσεις κι εσύ το κόκκινο κραγιόν

Το κόκκινο κραγιόν είναι το all time classic item, που κάθε γυναίκα έχει στο νεσεσέρ της. Είναι το καλλυντικό που δεν έχει ώρα, ούτε εποχή. Με τα κατάλληλα ρούχα φοριέται από το πρωί ως το βράδυ.

Αλήθεια, εσύ ξέρεις, όμως, πώς να το συνδυάσεις με το υπόλοιπο μακιγιάζ σου; Υπάρχουν αρκετοί τρόποι και θα τους δεις αναλυτικά στην παρακάτω gallery!

Φόρεσε το κόκκινο κραγιόν μόνο του, χωρίς καθόλου μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Αν θέλεις μια δόση sexiness, συνδύασέ το με μαύρο eyeliner ή με bold φρύδια. Μη φύγεις! Είπαμε… Στην gallery σού έχω ιδέες!




Πηγή