Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μην αμελείς τον καθαρισμό του προσώπου σου! 20 καθαριστικά για κάθε τύπο επιδερμίδας

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι το πιο σημαντικό βήμα στη skincare routine σου. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις μόλις ξυπνήσεις το πρωί και το τελευταίο βήμα πριν πέσεις για ύπνο.

Είναι ό,τι πιο απαραίτητο για να μπορείς να έχεις υγιή, λαμπερή και όμορφη επιδερμίδα.

Με αυτήν τη σειρά πρέπει να απλώνεις τα skincare προϊόντα στην επιδερμίδα σου

Τι θα συμβεί αν δεν καθαρίζεις καθημερινά την επιδερμίδα σου

Ο μη ή ελλιπής καθαρισμός της επιδερμίδας μπορεί να οδηγήσει σε πληθώρα προβλημάτων.

Σκέψου απλά αυτό! Αν αφήνεις την επιδερμίδα σου χωρίς τον καθημερινό καθαρισμό της, θα συσσωρεύεται πάνω της όλη η βρωμιά της ατμόσφαιρας – ναι, ακόμα κι αν έχεις κάνει ντεμακιγιάζ- και η υφή, αλλά και η όψη της θα είναι… χάλια.

via GIPHY

Όχι μόνο, όμως! Ο λανθασμένος καθαρισμός του προσώπου μπορεί να οδηγήσει και σε εμφάνιση ρυτίδων. Αυτό σίγουρα δεν το θέλεις.

Κάθε τύπος επιδερμίδας θέλει και το καθαριστικό του

Ο κάθε άνθρωπος έχει και διαφορετικό τύπο δέρματος. Και για αυτό ακριβώς στην αγορά κυκλοφορούν διαφορετικά καθαριστικά προσώπου, τα οποία απευθύνονται και σε διαφορετικό τύπο επιδερμίδας.

Αυτό σημαίνει πως δεν θα πάρεις ένα καθαριστικό για λιπαρά δέρματα αν έχεις ξηρή επιδερμίδα, ούτε θα πάρεις ένα καθαριστικό για μεικτή επιδερμίδα, αν έχεις ευαίσθητο δέρμα.

Έλα, μην μπερδεύεσαι! Έχω βρει στην παρακάτω gallery το κατάλληλο καθαριστικό προσώπου για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ανακάλυψέ τα και… καλό beauty shopping, girl!


Πηγή