Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Μην δοκιμάζεις το μεικάπ στο χέρι ή το σαγόνι σου… Άλλο είναι το σωστό σημείο!

Το να βρεις το ιδανικό χρώμα μεικάπ δεν είναι πανεύκολη υπόθεση. Η επιδερμίδα μας δεν έχει ένα ενιαίο χρώμα βλέπεις και κάποια σημεία είναι πιο σκούρα ή πιο ανοιχτά από τα άλλα. Ξέρεις ήδη πως δεν πρέπει να δοκιμάζεις το μεικάπ σου σε κανένα σημείο των χεριών γιατί ουδεμία σχέση έχει το χρώμα με το πρόσωπό σου. Μέχρι σήμερα λοιπόν, δοκίμαζες το μεικάπ στη γραμμή του σαγονιού σου… είναι όμως και αυτό σχετικά λάθος.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

New post up! Los trucos que necesitas saber para elegir el color de base perfecto para ti #ZOmakeup #beautyblogger #foundationshade #beautytricks #makeupelsalvador #modaelsalvador #instadiary

A post shared by By Erika & Monica Zelaya (@zo_makeup) on Oct 10, 2014 at 7:17pm PDT

Ναι μεν θα έχεις πολύ πιο κοντινό στο δέρμα σου αποτέλεσμα αλλά δεν θα είναι το ιδανικό. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το σημείο που πρέπει να δοκιμάζεις το μεικάπ σου είναι τα ζυγωματικά σου. Ναι και εμείς γουρλώσαμε τα μάτια όταν το διαβάσαμε αλλά υπάρχει εξήγηση.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

?#SKIN ✨PORN ?‍♀️ENJOY #namvoglow

A post shared by NAM VO✨GLOW? (@namvo) on Mar 29, 2018 at 8:54am PDT

Τα ζυγωματικά σου είναι το σημείο που έχει το πιο ουδέτερο χρώμα. Το περίγραμμα του προσώπου σου είναι γενικά ελαφρώς πιο σκούρο γιατί το «βλέπει» ο ήλιος περισσότερο και το κέντρο του προσώπου πιο ανοιχτό. Τα ζυγωματικά είναι το ψηλότερο σημείο όμως και δεν έχει ούτε πολύ σκούρο ούτε πολύ ανοιχτό χρώμα. Έχει το ιδανικό για εσένα και αυτό είναι που χρειάζεσαι. Όταν λοιπόν θα αναζητήσεις το επόμενο μεικάπ σου, ταμπονάρισε τα δείγματα στα ζυγωματικά σου και θα μας θυμηθείς!

Διάβασε ακόμα: Διάβασε γιατί πρέπει να αποκτήσεις ένα λάδι καθαρισμού ακόμα και αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα

 


Πηγή