Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μην ξεχνάς την ενυδάτωση των χειλιών! 10 lip oils που πρέπει να υπάρχουν στο νεσεσέρ σου

Το κρύο είναι αισθητό με αποτέλεσμα να έρχεται ως επακόλουθο η ταλαιπωρία της επιδερμίδας μας και ειδικά της περιοχής των χειλιών. Παραδέξου το! Δεν ήταν λίγες οι φορές που τελευταία πήγες να βάλεις κραγιόν και συνειδητοποίησες ότι τα χείλη σου είναι αφυδατωμένα ή ξεφλουδίζουν.

Αναμενόμενο… Γι’ αυτό φταίνε τόσο οι καιρικές συνθήκες όσο κι εσύ που αμέλησες τη φροντίδα των χειλιών σου. Μήπως, λοιπόν, ήρθε η ώρα να βάλεις στο νεσεσέρ και στη ρουτίνα ομορφιάς σου ένα lip oil;

Beautiful at any age! Tips και προϊόντα για υπέροχα και ενυδατωμένα χείλη

Το lip oil θα σε σώσει (και θα σε ομορφύνει)

Όπως ακριβώς φροντίζεις την επιδερμίδα του προσώπου σου με ενυδατικές κρέμες, έτσι πρέπει να περιποιείσαι και τα χείλη σου με lip oil. Το έλαιο χειλιών είναι ένα καλλυντικό, το οποίο χαρίζει εντατική ενυδάτωση στα χείλη, τα θρέφει, αλλά… τα κάνει να δείχνουν και πιο ζουμερά και πλούσια. Είναι δύο σε ένα, όχι αστεία!

via GIPHY

Και κάτι ακόμα! Μη σκεφτείς λεπτό ότι με ένα λάδι χειλιών θα δημιουργήσεις λιπαρότητα στα χείλη σου, αλλά ούτε και ότι θα τα κάνεις να «κολλούν». Σε καμία περίπτωση. Το lip oil το μόνο που κάνει είναι να ενυδατώνει τα χείλη, αλλά και να τους χαρίζει ένα διακριτικό και πολύ chic χρωματάκι, ιδανικό για τα πρωινά σου looks. Για να καταλάβεις, το lip oil αφήνει μια ιδέα χρωστικών στα χείλη κάνοντάς τα να μοιάζουν σαν να είναι δαγκωμένα. Too sexy, συμφωνείς;

Shopping time!

Είμαι σίγουρη πως στο νεσεσέρ σου έχεις ήδη lip scrub και lip balm για να περιποιείσαι τα χείλη σου. Lip oil, όμως, δεν έχεις και ήρθε η ώρα να αποκτήσεις.

Στην παρακάτω gallery θα βρεις όχι ένα, όχι δύο, αλλά 10 lip oils που βρήκα για εσένα μετά από ενδελεχή έρευνα αγοράς που έκανα. Είναι όλα ένα κι ένα. Μην έχεις αμφιβολίες για αυτό.

Καλή εβδομάδα και καλά ψώνια, girl!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Lip glow up! Τα lip gloss που θα σε κάνουν να ξεχάσεις τα ματ κραγιόν για τον υπόλοιπο χειμώνα
  • Το λάθος lip balm μπορεί να αφυδατώσει περισσότερο τα χείλη σου – Tips για να διαλέξεις το σωστό

Πηγή