Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Μην σνομπάρεις τις φακές… Μπορούν να σου χαρίσουν τέλεια χέρια!

Προσωπικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κανένας σχεδόν δεν συμπαθεί τις φακές (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη). Πάντα μου άρεσαν και τις έτρωγα με χαρά! Πολλοί ωστόσο ακούν φακές και αυτόματα συνοφρυώνονται λες και κάποιος μίλησε για εντόσθια ή κάτι άλλο. Οι φακές είναι τόσο παρεξηγημένες! Εκτός από πολύ γευστικές, είναι και μία υπερ-τροφή που δυναμώνει τα μαλλιά και το σώμα μας γενικά αλλά κάνει θαύματα και για τα νύχια μας. Όχι, δεν θα σου προτείνω να κλείσεις τα μάτια και τη μύτη και να φας φακές με το ζόρι, δεν είμαι τόσο σαδίστρια. Αυτό που θα σου πω είναι πώς να φτιάξεις ένα τέλειο απολεπιστικό χεριών με φακές και γιαούρτι!

Ναι, ναι, οι φακές γίνονται το τέλειο scrub χεριών (και σώματος αν θέλεις) αν συνδυαστούν με το γιαούρτι και η διαδικασία είναι απλή. Αλέθεις μία χούφτα φακές στο μιξεράκι σου μέχρι να γίνουν μία λεπτή πούδρα. Έπειτα, τις ρίχνεις μέσα σε ένα γιαούρτι και με αυτό τρίβεις τα χέρια σου! Η πούδρα της φακής είναι σούπερ απαλή αλλά αποτελεσματική στην απολέπιση και έτσι είναι ιδανική ακόμα και για χέρια που υποφέρουν από ξηρότητα ενώ το γιαούρτι είναι το πιο ενυδατικό που μπορείς να βάλεις στο δέρμα σου!

 HANDS

Μη σνομπάρεις λοιπόν την ταπεινή φακή! Είναι υπερ-τροφή και για τα χέρια σου! Κάνε αυτό το scrub και φάε και ένα μπολ… θα σου κάνει πολύ καλό!

Διάβασε ακόμα:

Έχεις σγουρά μαλλιά; Μην τα ισιώνεις! Έχουμε χτενίσματα για εσένα…

Το «μυστικό» για να έχεις πάντα ξεκούραστο βλέμμα. Όλοι το αναζητούσαν, εμείς το βρήκαμε!

Τα προϊόντα με αμύγδαλο δεν πρέπει να λείπουν από την περιποίησή σου


Πηγή