Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μην ψάχνεις για νέο καστανό χρώμα, έχουμε τα 10 καλύτερα εδώ!

Το πόσο μας αρέσουν τα καστανά μαλλιά εδώ στο queen.gr ίσως να το έχεις καταλάβει. Βρίσκουμε πως το καστανό και όλες οι λαχταριστές του αποχρώσεις έχει κάτι το αβίαστα αριστοκρατικό και chic. Τα ελληνικά καστανά μαλλιά έχουν όμως δυσκολίες ή μάλλον… νομίζουμε πως έχουν δυσκολίες.

Βλέπεις, το νούμερο ένα πράγμα που ζητούν τα καστανά κορίτσια είναι να μην κοκκινίζει το καστανό τους χρώμα. Αυτό παρουσιάζει δυσκολίες γιατί, σαν μεσογειακές γυναίκες, έχουμε πολύ κόκκινο στη βάση μας. Αυτό σημαίνει πως και θα κοκκινίζει το καστανό μας αλλά και πρέπει να είναι γενικά πιο θερμό για να κολακεύει τις σταρένιες επιδερμίδες μας.

Τα ψυχρά καστανά στις θερμές επιδερμίδες μπορεί να προσθέσουν χρόνια και αυτό είναι το τελευταίο που μπορεί να θέλουμε. Σε κάθε περίπτωση, λατρεύουμε το καστανό και το μόνο που μπορούμε να καταλάβουμε είναι η μία κάποια ανία. Το ίδιο χρώμα για πολύ καιρό μπορεί να γίνει βαρετό…

Αν λοιπόν σε οδήγησε η ανία σου εδώ και αν έχεις όρεξη (ή και ανάγκη) για μία αλλαγή, ήρθες στο σωστό μέρος. Με την τεράστια αγάπη μας στο καστανό και με όλα τα παραπάνω στο μυαλό μας, αναζητήσαμε στο Instagram έμπνευση και προτάσεις για τα καστανά μαλλιά.

Διαλέξαμε τα δέκα καλύτερα καστανά χρώματα και τα συγκεντρώσαμε σε μία gallery πάνω στην ώρα για να κρατήσεις τα screenshots που θέλεις και να πας έτοιμη στον κομμωτή σου. Ρίξε μία ματιά…

Διάβασε ακόμα: Τα ωραιότερα beauty looks που είδαμε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ από το 1954

 


Πηγή