Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μη βιαστείς να πας στο κομμωτήριο, οι άβαφτες ρίζες είναι τάση εδώ και καιρό…

Καθ᾽όλη τη διάρκεια της καραντίνας το μυαλό μας δούλευε υπερωρίες. Σκεφτόμασταν τα πάντα αλλά όποτε κοιταζόμασταν στον καθρέφτη ένα πράγμα μονοπωλούσε τη σκέψη μας: Η ρίζα! Η ρίζα των μαλλιών μας που μάκραινε και αποκάλυπτε είτε πολλά λευκά είτε το δικό μας χρώμα μαλλιών. Οι ξανθές υπέφεραν ιδιαίτερα αυτό το διάστημα καθώς η αντίθεση ήταν μεγάλη και οι μελαχρινές όμως δεν πέρασαν καλύτερα. 

Τα λευκά φαίνονται περισσότερο στα σκούρα μαλλιά και κάπως έτσι “βράζαμε” όλες στο ίδιο καζάνι. Άδικα στεναχωριόμασταν όμως… Λίγο πριν ξεσπάσει το κακό κα μπούμε σε καραντίνα, οι αγαπημένες μας σταρ περπατούσαν στα κόκκινα χαλία της περιόδου των βραβείων με χειρότερη ρίζα από αυτή που αποκτήσαμε στην καραντίνα! Έτσι λοιπόν, με τις ρίζες μας εκτεθειμένες αλλά και με την έγκριση του Ηollywood, μπορούμε να πούμε πως οι άβαφτες ρίζες είναι τάση! 

Αν λοιπόν παιδεύεσαι για να βρεις ραντεβού στο κομμωτήριο χαλάρωσε. Δεν χρειάζεται να βιαστείς! Ακόμα και τα λευκά σου είναι τάση και η Gwyneth το απέδειξε. Μιας που είπαμε όμως Gwyneth… Κάνε ένα scroll στην παρακάτω gallery για να δεις τις σταρ που παρέλασαν με άβαφτα μαλλιά στα μεγαλύτερα κόκκινα χαλιά και να δεις τι θα πει πραγματικά ΡΙΖΑ! 

Διάβασε ακόμα: Όλες οι ΠΟΛΥ ΚΑΚΕΣ beauty ιδέες που είδαμε στο tik tok σε ένα video! 


Πηγή