Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μια μέρα στο κομμωτήριο ήταν το «διάλειμμα» που χρειαζόμουν! (photos)

Η εβδομάδα μου δεν μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα! Μια πρόσκληση σε ένα press event με έβγαλε από την πίεση του γραφείου και με έκανε να πάρω την «ανάσα» που τόσο καιρό χρειαζόμουν. Και όχι μόνο… Κατάφερα να βρεθώ και σε ένα ειδυλλιακό μέρος, πλάι στο κύμα, και να απολαύσω ένα beauty pampering που είχα μεγάλη ανάγκη.

Η υπέροχη αυτή Δευτέρα δεν με βρήκε μόνη, βέβαια. Πήρα μαζί μου και τη συνάδελφο και φίλη Χριστίνα και περάσαμε απλά τέλεια. Κάναμε girl talks, γελάσαμε με την ψυχή μας, φωτογραφηθήκαμε για να θυμόμαστε αυτήν την όμορφη μέρα και… παράλληλα δουλέψαμε. Ναι! Γιατί αν πραγματικά το θες, όλα γίνονται.

Οι θεραπείες μαλλιών που απολαύσαμε

Είχα καιρό να πάω στο κομμωτήριο και να αφήσω τους experts να με περιποιηθούν και με το παραπάνω. Το είχα μεγάλη ανάγκη και να που τα κατάφερα. Ας πάρω τα πράγματα, όμως, από την αρχή!

Πρέπει να σου πω ότι τα μαλλιά μου είναι σγουρά, φριζάρουν εύκολα και χρειάζονται πολύ τακτική ενυδάτωση. Εννοείται πως εγώ στο σπίτι μου τα φροντίζω και με το παραπάνω. Μάσκες και conditioners έχουν πρωταρχική θέση σε κάθε λούσιμό μου και ευτυχώς… κάνουν δουλειά.

Δεν παύει, όμως, μια επαγγελματική θεραπεία κομμωτηρίου να είναι must πού και πού και πολύ πιο εξειδικευμένη. Ειδικά, μάλιστα, αυτόν τον καιρό που τα μαλλιά ταλαιπωρούνται από τον ήλιο και τα μπάνια στη θάλασσα, μια επίσκεψη στο κομμωτήριο είναι αναγκαία.

Έτσι κι εγώ, τη Δευτέρα ζήτησα από τη hair expert να μου κάνει μια θεραπεία ενυδάτωσης για σγουρά μαλλιά. Το πόσο απόλαυσα την ώρα που η κομμώτρια με έλουζε και μου έκανε μασάζ στον αυχένα, δεν λέγεται… Σκέτο όνειρο!

Τα μαλλιά μου, τρεις μέρες μετά, συνεχίζουν να είναι απαλά σαν βελούδο. Δεν υπερβάλλω! Σου λέω αλήθεια.

Από την άλλη, η Χριστίνα επέλεξε να κάνει στα μαλλιά της ένα detox scrub. Μια θεραπεία απολέπισης και καθαρισμού του τριχωτού της κεφαλής, που – όπως μου είπε- χρειαζόταν ASAP. «Πώς νιώθεις Χριστινάκι;», τη ρώτησα όσο η hair expert την περιποιόταν. Νομίζω πως άργησε να απαντήσει, γιατί είχε βυθιστεί στην απολαυστική και χαλαρωτική διαδικασία. Εννοείται πως ένιωσε υπέροχα. Μη λέμε τα αυτονόητα.

Χτένισμα… μετά από καιρό. Και τι χτένισμα!

Η αλήθεια είναι πως δεν πάω συχνά στο κομμωτήριο για να χτενιστώ και έχω λόγο. Δεν μπορώ τα πολύ στυλιζαρισμένα χτενίσματα στην καθημερινότητά μου. Άσε που με ενοχλεί η τεράστια ποσότητα λακ που χρησιμοποιείται για τη σταθεροποίηση των extravagant χτενισμάτων. Γι’ αυτό σου λέω… Λατρεύω τα φυσικά μαλλιά μου, που δεν με βαραίνουν και στα οποία δεν χρησιμοποιώ κανένα προϊόν styling, παρά μόνο ένα λαδάκι πού και πού.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Maria Roditi (@roditimaria)

Αυτήν τη Δευτέρα, ωστόσο, αποφάσισα να κάνω κάτι super duper. Κάτι εντυπωσιακό, που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ ξανά. Κι έκανα κοτσίδες! Δύο κοτσίδες που ενώθηκαν μεταξύ τους στο ύψος του σβέρκου και ήταν απλά υπέροχες.

Το χτένισμα μού πρότεινε ο κομμωτής. Δεν ήθελα και πολύ για να πω αμέσως το «ναι»! Λατρεύω, άλλωστε, τις κοτσίδες. Θεωρώ πως για το καλοκαίρι είναι must. Είναι το πιο elegant, βολικό και εύχρηστο χτένισμα που μπορείς να κάνεις για κάθε περίσταση. Και τα χτενίσματα του βίντεο, βέβαια, είναι super hot για το καλοκαίρι. Για δες…

Δες και ποιες είναι οι 5 hot τάσεις στα μαλλιά για το καλοκαίρι!

Από το να πας για καφέ, για ποτό ή για shopping. Ακόμα και σε έναν γάμο ή μία βάπτιση μπορείς να είσαι πολύ εντυπωσιακή με κοτσίδες. Ειδικά τις κοτσίδες που έκανα εγώ, τις φαντάστηκα αμέσως στην περίπτωση που γίνω νονά. Νομίζω πως αυτό το χτένισμα θα κάνω όταν έρθει εκείνη η μέρα. Βολεύει κιόλας για να μη σου τραβάει τα μαλλιά το βαφτιστήρι. Όλα τα σκέφτομαι, όπως καταλαβαίνεις.

Όσο για τη Χριστίνα; Επέλεξε την πιο safe επιλογή των χαλαρών waves – έχει και υπέροχα μακριά μαλλιά, άλλωστε- και έπιασε τις φράντζες της σε κοτσίδες. Ultra sexy! Θα τα δεις όλα στην παρακάτω gallery!

Άσε που θα πάρεις και τέλειες ιδέες για τα χτενίσματα που μπορείς να κάνεις το καλοκαίρι! Enjoy, girl!




Πηγή