Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μια νέα, απρόσμενη τάση θέλει να συνδυάζεις το μανικιούρ με τη μάσκα σου

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες η μάσκα προστασίας ενάντια στον κορονοϊό έχει γίνει υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους, ενώ γίνεται ισχυρή σύσταση και σε ανοιχτούς χώρους, όταν υπάρχει συνωστισμός. Ναι, μπορεί αυτό να μη μας βολεύει, γιατί η μάσκα- ειδικά μέσα στον καύσωνα- καταντά ενοχλητική και μας κάνει να μην μπορούμε να αναπνεύσουμε καλά, αλλά οφείλουμε όλες να υπακούσουμε για να προστατευθούμε από τον ιό.

Μέσα, λοιπόν, σε αυτήν την πρωτόγνωρη συνθήκη που βιώνουμε, έρχεται ένα νέο trend να κάνει κάπως πιο ευχάριστη την καθημερινότητά μας. Από εκεί που είχαμε συνηθίσει να έχουμε matchy matchy μακιγιάζ ή ταιριαστό μανικιούρ και πεντικιούρ, τώρα το ολοκαίνουριο trend επιτάσσει να έχουμε ίδιο nail art με το σχέδιο της μάσκας μας.

Άλλωστε, από την αρχή της πανδημίας είδαμε πολλούς διάσημους σχεδιαστές μόδας- Έλληνες και ξένους- να δημιουργούν πραγματικά μάσκες-«κοσμήματα» με εντυπωσιακές μονοχρωμίες ή δυναμικά μοτίβα, δίνοντάς μας έτσι τη δυνατότητα να κάνουμε fashion statement με αυτό το νέο αξεσουάρ που μπήκε στη ζωή μας.

Γιατί, λοιπόν, τώρα να μη συνδυάσουμε τη μάσκα μας με το μανικιούρ μας; Αν ακόμα το σκέφτεσαι και είσαι κάπως προβληματισμένη, αρκεί να κάνεις ένα scroll στην παρακάτω gallery και να πειστείς ότι αυτό το νέο trend ίσως δώσει μερικές νότες χαράς και διασκέδασης στην κάπως περίεργη, νέα καθημερινότητα με τη μάσκα. Κλείσε το ραντεβού σου στο nail bar, φόρεσε την περίτεχνη μασκούλα σου και ζήτησε από τη μανικιουρίστ να σου κάνει το ίδιο σχέδιο και στα νύχια!

Cover photo: @cassmariebeauty

Διάβασε ακόμα: Το summerish μανικιούρ της Kourtney Kardashian πρέπει να το κάνεις κι εσύ


Πηγή