Τετάρτη , 17 Απρίλιος 2024

Μια τάση για όλες! Το 2022 μπορείς να κάνεις τα πάντα στα φρύδια σου

Τα φρύδια είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία του προσώπου σου. Είναι η κορνίζα σου, αυτά που πλαισιώνουν τα μάτια και δημιουργούν γεωμετρία σε όλο το πρόσωπο. Αυτό σημαίνει αυτομάτως ότι πρέπει να είσαι πολύ προσεκτική τόσο με την περιποίησή τους όσο και με το σχήμα τους.

Απόφυγε οποιουσδήποτε πειραματισμούς με το τσιμπιδάκι φρυδιών και άσε τα όλα… στην brow artist σου. Αυτή είναι ο άνθρωπός σου για τα φρύδια και σε εκείνη πρέπει να απευθυνθείς για να δημιουργήσεις ή να διορθώσεις το σχήμα τους. 

Copy the… beauty look! Λαμπερά μαλλιά και τονισμένα φρύδια σαν της Δανάης Παππά

Πριν κλείσεις, ωστόσο, ραντεβού μαζί της δες παρακάτω τα 9 πιο hot trends στα φρύδια για το 2022. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά στη συνολική εικόνα σου.

Τα eyebrow trends που θα βλέπεις ξανά και ξανά

#1 Ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Carolina Gonzalez (@cgonzalezbeauty)

Αυτή ίσως θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα φρύδια για το 2022! Το ημιμόνιμο μακιγιάζ φρυδιών μπορεί να σου χαρίσει πλούσια φρύδια, χωρίς κενά και ατέλειες. Άσε που δεν θα χρειάζεται κάθε τρεις και λίγο να τα περιποιείσαι και να τα βάφεις. Ξέρουν τι κάνουν η Gigi Hadid και η Dua Lipa που έχουν επιλέξει αυτήν την τεχνική για τα φρύδια τους.

#2 Φυσικά φρύδια

FYSIKA FRYDIA

Η δεύτερη πιο δημοφιλής τάση στα φρύδια το 2022 θα είναι… η φυσικότητα. Άσε τα φρύδια σου όπως είναι κι αν θες λίγο να τα «πειράξεις», απλώς γέμισε τα όποια κενά υπάρχουν.

#3 Fluffy φρύδια

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Ήδη από πέρσι τα fluffy φρύδια, δηλαδή τα πλούσια, ατημέλητα και ανασηκωμένα φρύδια, έκαναν χαμό σε Instagram και TikTok. Και το 2022, λοιπόν, θα συνεχιστεί αυτή η τάση. Για να τα πετύχεις κι εσύ, γέμισε τα κενά με το μολύβι φρυδιών σου και χτένισέ τα με βουρτσάκι με ανοδική φορά.

#4 Feathered φρύδια (aka «φτερωτά»)

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by steph hui? (@stxph.h)

Feathered eyebrows είναι τα πυκνά φρύδια, τα οποία είναι κοντά στο φυσικό τους σχήμα και έχουν μικρές προεξοχές στο πάνω μέρος. Χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτού του trend είναι πως το σχήμα των φρυδιών δεν είναι πολύ τοξωτό, αλλά κάνει μια μικρή και διακριτική καμπύλη.

#5 Bleached eyebrows

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Τα πολύ ανοιχτόχρωμα βαμμένα φρύδια ήρθαν… για να μείνουν. Η Kim Kardashian, η Lizzo και η Lady Gaga ήταν από τις πρώτες που δοκίμασαν αυτήν την τάση. Αν κι εσύ σκέφτεσαι να δοκιμάσεις τα bleached eyebrows, ωστόσο, σκέψου το καλά. Η αλλαγή στην εμφάνισή σου θα είναι πολύ μεγάλη.

Wait! Στην gallery θα δεις άλλες 5 τάσεις στα φρύδια που θα κυριαρχήσουν το 2022.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • Κωδικός αραιά φρύδια: Όλα όσα πρέπει να ξέρεις και να κάνεις
  • Ελένη Φουρέιρα: Δεν είναι το χρώμα ούτε οι αφέλειες, άλλο μας ξετρέλανε σε αυτό το look




Πηγή