Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Μια 4χρονη παραδίδει μαθήματα μακιγιάζ βάφοντας αριστοτεχνικά… τη μαμά της

Ας είμαστε ειλικρινείς! Όλες μας, όταν ήμασταν μικρές, καθόμασταν σε μια γωνίτσα έξω από το μπάνιο και παρακολουθούσαμε τη μαμά μας να βάφεται. Και γοητευόμασταν. Θέλαμε να περάσει κάπως γρήγορα ο καιρός και να μπούμε και εμείς στον μαγικό κόσμο του μακιγιάζ.

Όταν επιμέναμε να δοκιμάσουμε; Ε, η μαμά μάς έδινε την ευκαιρία να βάψουμε- κάπως άγαρμπα- τους εαυτούς μας ή την ίδια. Έτσι, για να μας περάσει η λαχτάρα και να γελάσουμε και λίγο. Και κάπου εκεί… το κόκκινο κραγιόν μετατοπιζόταν ξαφνικά στο πηγούνι και το μαύρο μολύβι έφτανε στο μέτωπο. Αλήθεια, θυμάσαι αυτές τις φοβερές και αστείες στιγμές;

Αν όχι, η 4χρονη Kassie, που θα δεις στο παρακάτω βίντεο, θα σου θυμίσει όλες αυτές τις στιγμές. Μόνο που η Kassie έχει το απίστευτο ταλέντο να βάφει τη μαμά της like a pro. Δεν υπάρχει αυτό το παιδάκι! Πάτα το play και τα λέμε παρακάτω…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by MAKEUP BY SHAB | MAKEUP ARTIST (@makeupby_shab)

Μα με πόση άνεση και ταλέντο έβαψε η Kassie τη μαμά της! Είναι απίστευτο. Και έκανε και δύσκολα πράγματα. Να τα λέμε κι αυτά. Η μικρούλα έκανε smoky eyes στη μαμά της με απόλυτη επιτυχία και μοιράστηκε ένα πολύ χρήσιμο μυστικό με το κοινό της.

Για να μη λερώσει την περιοχή κάτω από τα μάτια με τις σκούρες σκιές, έβαλε σελοτέιπ. Στη συνέχεια, το αφαίρεσε και… τοποθέτησε πρόσθετες βλεφαρίδες στη μαμά της με την πρώτη προσπάθεια και με απίστευτη επιτυχία. Μα τι παιδί είναι αυτό, πραγματικά! Το ταλέντο της, βέβαια, μόνο τυχαίο δεν το λες, αφού και η μητέρα της, Shab, είναι bridal make up artist. Άρα η μικρούλα… είχε να μοιάσει.

Το βίντεο, πάντως, ήδη έχει πάνω από δύο εκατομμύρια views σε TikTok και Instagram, ενώ ολοένα και περισσότεροι χρήστες σχολιάζουν το πόσο ταλέντο έχει το μικρό κοριτσάκι. Η αλήθεια είναι πως όντως έχουμε να κάνουμε με μια εκκολαπτόμενη make up artist.

Διάβασε ακόμη: Τα 3 μεγαλύτερα λάθη που κάνεις όταν βάφεις μόνη σου τα νύχια σου




Πηγή