Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Μπλε σκιά: Το πιο hot make up trend του καλοκαιριού- 10 για να διαλέξεις!

Μπορεί τα γήινα χρώματα και οι peachy αποχρώσεις στις σκιές να είναι must κάθε καλοκαίρι -μιας και αναδεικνύουν ακόμα καλύτερα το μαύρισμά μας-, ωστόσο αυτήν τη σεζόν άλλο είναι το χρώμα που θα μας απασχολήσει κατά κόρον: το μπλε.

Φέτος το καλοκαίρι, λοιπόν, λέμε ένα μεγάλο «ναι» στην μπλε σκιά για να… καταπλήξουμε τα πλήθη.

Πώς θα τονίσεις τα μάτια σου ανάλογα με το χρώμα τους; Ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, μας εξηγεί

Πού θα πας χωρίς μπλε σκιά;

Δεν είναι δική μου έμπνευση η μπλε σκιά. Οι πιο διάσημοι Οίκοι Μόδας του πλανήτη λάνσαραν την μπλε σκιά στα μάτια στα catwalks για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2021 δίνοντάς μας το σύνθημα να… ξεκινήσουμε να τη φοράμε από τώρα.

Σκιές σε midnight blue, σε blue jean, σε γαλάζιο και σε κάθε απόχρωση του μπλε αξίζει να έχουν μια θέση στο νεσεσέρ σου και στο μακιγιάζ σου αυτό το καλοκαίρι. Και ξέρεις κάτι; Δεν χρειάζεσαι πολλά-πολλά για να εντυπωσιάσεις και να ξεχωρίσεις.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Armani beauty (@armanibeauty)

Η μπλε σκιά σε συνδυασμό με μπόλικες στρώσεις μάσκαρα και nude κραγιόν θα σου χαρίσουν τα απόλυτα summerish make up looks.

Γι’ αυτό κι εγώ έκανα την έρευνα αγοράς μου και σου συγκέντρωσα στην παρακάτω gallery τις 10 πιο κομψές και εντυπωσιακές μπλε σκιές που μπορείς να αποκτήσεις. Ανακάλυψέ τις και εκμεταλλεύσου τις εκπτώσεις που υπάρχουν αυτήν την περίοδο για να κάνεις ξεχωριστά make up looks είτε είσαι στην πόλη, είτε σε κάποιο νησί.

Μπλε σκιά και χρώμα ματιών

Υπάρχει μια αντίληψη πως τα κορίτσια με γαλανά ή πράσινα μάτια δεν μπορούν να βάλουν μπλε σκιά. Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη μέση!

Αν έχεις γαλανά ή πράσινα μάτια, λοιπόν, θα βάλεις μπλε σκιά, αλλά όχι οποιοδήποτε μπλε. Θα επιλέξεις είτε μπλε ελεκτρίκ, πολύ έντονο και fluo, είτε ένα γαλάζιο απαλό, frosted.

Για εσένα με τα καστανά, τα μελί ή τα μαύρα μάτια, η μπλε σκιά είναι…το κάτι άλλο. Μη διστάσεις να τη δοκιμάσεις.

Όπως μας έχει πει αποκλειστικά στο παρελθόν ο make up artist, Γιάννης Σίσκος, «στα μαύρα μάτια ιδανικό χρώμα είναι το μπλε. Κάθε απόχρωση του μπλε, από γαλάζιο μέχρι μπλε σκούρο τύπου 70’s, μπορεί να κάνει τα μαύρα μάτια εκτυφλωτικά όμορφα. Στα καστανά μάτια ταιριάζουν όλα τα χρώματα σκιών».




Πηγή