Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Μυστικό για τέλεια φρύδια με ένα προϊόν που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου

Την σημασία του καλοσχηματισμένου και σωστά βαμμένου φρυδιού για την συνολική εικόνα του προσώπου σου, νομίζω δε χρειάζεται να στην αναφέρω. Αρκεί να ανατρέξεις σε παλιά άλμπουμ ή κινητά με φωτογραφίες από την εποχή που δεν ξέραμε τι σημαίνει «βάφω τα φρύδια μου» και τα βγάζαμε σε τέτοιο βαθμό που έμεναν πέντε τρίχες πάνω από τα βλέφαρά μας. Θυμήθηκες; Σοκ.

Κι επειδή από τις *άβαφες-πέντε-τρίχες* περάσαμε στην εποχή *βάφω-μέχρι-κούτελο*, πρέπει να τονίσουμε την σημασία ενός καλοσχηματισμένου φρυδιού που ΟΜΩΣ το αποτέλεσμά του είναι άκρως φυσικό. Έχεις σίγουρα δει γνωστές ή φίλες που παστώνουν τα φρύδια τους σε τέτοιο βαθμό που όχι μόνο κάνει *μπαμ* (ας μου επιτραπεί η έκφραση) ότι είναι βαμμένα αλλά χαλάνε εν τέλει την εικόνα τους.

Το μυστικό, λοιπόν, για το πιο φυσικό αποτέλεσμα είναι η σκιά των ματιών σου. Και δεν εννοώ αυτές που στο εμπόριο πωλούνται ειδικά για τα φρύδια αλλά τις γνωστές σκιές που χρησιμοποιείς για τα μάτια σου. Ένα σωστό πινελάκι φρυδιών, ένα καλοσχηματισμένο τόξο και η σωστή απόχρωση θα σου δώσουν το απίστευτα φυσικό αποτέλεσμα.

Extra tip: Επειδή είναι πολύ πιθανό να μην βρεις την ακριβή απόχρωση που χρειάζεσαι, πάρε την λίγο πιο ανοιχτή και βάλε μεγαλύτερη ποσότητα ή το λίγο πιο σκούρο προϊόν που θα “πατήσεις” λιγότερο. Το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.

Δες ακόμα:

Αντιμετώπισε τις ουλές και τα σημάδια από τα σπυράκια με φυσικό τρόπο

Λίφτινγκ ματιών #ΝOT! Μπορείς να τα καταφέρεις με το σωστό μακιγιάζ


Πηγή