Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Μόλις βρήκαμε ένα ακόμη nail account που πρέπει να ακολουθήσεις ΤΩΡΑ!

Όταν ανακαλύψαμε το λογαριασμό της Betina Goldstein, νομίζαμε πως δεν θα αγαπήσουμε άλλη nail artist τόσο. Όχι, δεν βρήκαμε το κορίτσι που θα αντικαταστήσει τη Betina στην καρδιά μας αλλά βρήκαμε έναν λογαριασμό που μας έγινε εμμονή και πολύ δίκαια! Πάτα play στο παρακάτω video και τα λέμε…

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Colours I used are @biosculpturegelgb Angelina, Whitney, Amber, Juanel and Annabelle…. my nail art brush is called Fine Liner ???‍♀️

A post shared by IMARNI NAILS (@imarninails) on

Όπως είδες, αυτή η καλλιτέχνης ζωγραφίζει στο χέρι σχέδια που μόνο σε αυτοκόλλητα έχουμε δει. Μιλάμε για πραγματικά, μικροσκοπικά έργα τέχνης και το ένα είναι καλύτερο από το άλλο. Ναι, δεν πρόκειται για minimal nail art που είναι αγαπημένα μας αλλά και μόνο που γίνονται στο χέρι μας κερδίζουν.

Η καλλιτέχνης λέγεται Imarni Ashman και είναι βρετανίδα. Περιποιείται τα νύχια δεκάδων celebrities και το να κλείσεις μαζί της ραντεβού είναι κάπως δύσκολο αλλά όχι απίθανο. Λατρεύουμε τη δημιουργικότητά της και το ξεκάθαρα τεράστιο ταλέντο της και θέλουμε να σου δείξουμε περισσότερα!

Δες λοιπόν τα σχέδια που λατρέψαμε στον λογαριασμό της και κάνε και εσύ follow στο νέο λογαριασμό που μας έχει προκαλέσει εμμονή και καλλιτεχνικές ανησυχίες!

Διάβασε ακόμα: 5+1 μαύρα μολύβια ματιών που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα…

 




Πηγή