Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Νέα μάσκα πολλαπλών χρήσεων Elvive Extraordinary Oil Coconut Oil

Το έλαιο καρύδας είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες, θρεπτικά συστατικά και αντιοξειδωτικά στοιχεία και είναι ιδανικό για την περιποίηση των μαλλιών. Τώρα, η L’Oréal Paris δημιουργεί την πρώτη μάσκα* πολλαπλών χρήσεων με εκλεκτό έλαιο καρύδας, ειδικά σχεδιασμένη για κανονικά προς ξηρά μαλλιά. Γνωρίστε τις χρήσεις της και απολαύστε εντατική θρέψη και φροντίδα που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας κάθε στιγμή της ημέρας!

Χρήση 1 | Στο λούσιμο

Εφαρμόστε τη μάσκα, μετά το σαμπουάν, αφήστε τη να δράσει για 2-3 λεπτά και ξεβγάλτε. Τα μαλλιά σας απολαμβάνουν εντατική θρέψη και γίνονται ευκολοχτένιστα.

Χρήση 2 | ΠΡΙΝ το styling

3517 ELS HUILE AF170302 3

Μετά το λούσιμο, απλώστε λίγη ποσότητα στα μαλλιά σας για καλύτερο έλεγχο του φριζαρίσματος. Το χτένισμά σας αποκτά τέλεια πειθαρχία και λάμψη.

Χρήση 3 | ΜΑΣΚΑ ΥΠΝΟΥ

3517 ELS HUILE AF170302 5

Εφαρμόστε τη σε στεγνά μαλλιά και αφήστε τη να δράσει όλη τη νύχτα, προσφέροντας βαθιά ενυδάτωση και απαλότητα. Το πρωί ξεβγάλτε τη και λουστείτε κανονικά.

Χρήση 4 | Πριν το λούσιμο 

3517 ELS HUILE AF170302 1 copy

Πριν λουστείτε, απλώστε τη σε στεγνά μαλλιά και αφήστε τη να δράσει 5 λεπτά για άμεση θρέψη.

Χρήση 5 | Για φρεσκάρισμα  

3517 ELS HUILE AF170302 4

Εφαρμόστε τη μέσα στην ημέρα, κάθε φορά που νιώθετε τα μαλλιά σας να χάνουν την απαλότητά τους. Μια μικρή ποσότητα της μάσκας στις άκρες θα τους χαρίσει την ανανέωση που χρειάζονται.

#coconutoil

*από τη L’Oréal Paris


Πηγή