Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Ναι, είναι αλήθεια: Ο τρόπος που φοράς το ρουζ σου μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι μικρότερη

Στη δεκαετία του 80, η μόδα ήθελε το ρουζ έντονο, χαμηλά στα μάγουλα και να φτάνει ως τα αυτιά. Στα 90’s σα να εξαφανίστηκε το ρουζ αλλά η τοποθέτηση ήταν η ίδια, χαμηλά στα μάγουλα και Άγιος ο Θεός. Στα 00’s όμως άρχισε η αλλαγή, το ρουζ άρχισε να φοριέται στα μήλα. Το ζητούμενο ήταν ένα φυσικό αποτέλεσμα και που κοκκινίζουν τα μάγουλα; Στα μήλα κοκκινίζουν, όχι αλλού. Και κάπως έτσι ερχόμαστε στο θέμα μας και την τοποθέτηση του ρουζ που είναι πολύ πιο σημαντική από ότι νομίζεις.

Ανάλογα με το που θα βάλεις το χρώμα αντίστοιχα «μετακινούνται» και τα μάγουλα. Βάζοντας λοιπόν το ρουζ χαμηλά, κάνεις τα μάγουλά σου να φαίνονται.. εχμ… πεσμένα και αυτό καθόλου δεν το θέλουμε. Αντιθέτως, αν το βάλεις ψηλά, τότε ολόκληρο το πρόσωπο ανασηκώνεται και φαίνεται πιο νεανικό.

Andrew GN ham S16 008

Πως θα το κάνεις αυτό; Χαμογελώντας πλατιά και βάζοντας το πινέλο από τη μέση των μήλων σου και πάνω. Οι κινήσεις σου πρέπει να είναι απαλές και κυκλικές καθώς θέλουμε φυσικό αποτέλεσμα και όχι να μοιάζεις σα να χτύπησες και με φορά προς τους κροτάφους. Με αυτή την πολύ μικρή αλλαγή στην τοποθέτηση του ρουζ σου, μπορείς να κόψεις μέχρι και 5 χρόνια από την ηλικία σου και αν δεν μας πιστεύεις δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις και να μας πεις. Μέχρι τότε, δες παρακάτω τα 5 all time αγαπημένα μας ρουζ…

Διάβασε ακόμα: Video: Δες πώς θα φορέσεις φυσικά το ρουζ σου


Πηγή