Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το γιαούρτι για τον καθαρισμό του προσώπου σου

Ο καθαρισμός του προσώπου είναι κάτι που παίρνουμε πολύ σοβαρά εδώ στο beauty department. Είναι άλλωστε το ένα πράγμα (μετά το αντηλιακό) που πρέπει, ανεξαιρέτως, να κάνεις κάθε μέρα. Τα προϊόντα καθαρισμού που μπορείς να χρησιμοποιήσεις είναι πολλά και τα συστατικά τους ακόμα περισσότερα όμως, σήμερα θα μιλήσουμε για το γιαούρτι. Το πολύτιμο για τον οργανισμό μας γιαούρτι που είναι γεμάτο βιταμίνες και συστατικά τα οποία μπορούν να κάνουν θαύματα και για την επιδερμίδα μας. Πως όμως θα χρησιμοποιήσεις το γιαούρτι  στον καθαρισμό σου; Θα περάσεις μία βόλτα από το φαρμακείο και θα προμηθευτείς τη νέα αφρώδη κρέμα καθαρισμού της KORRES…

Η νέα Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού της KORRES μετατρέπει το ελληνικό Γιαούρτι σε star συστατικό και για τον καθημερινό καθαρισμό του προσώπου, συνεχίζοντας το best-selling love story της μάρκας. Το γιαούρτι αποτελεί φυσική πηγή προβιοτικών και διαθέτει μοναδικές θρεπτικές ιδιότητες, καθώς αυξάνει τα επίπεδα υγρασίας στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας. Η νέα Αφρώδης Κρέμα Καθαρισμού είναι, επιπλέον, ενισχυμένη με extra δόση πρεβιοτικών και προβιοτικών. Τα προβιοτικά είναι τα «καλά βακτήρια», οι μικροοργανισμοί που βοηθούν το δέρμα να διατηρήσει την ισορροπία του, συμμαχώντας με τα τρισεκατομμύρια βακτηρίων που ζουν σε αυτό, ενισχύοντας τη φυσική ασπίδα, γνωστή ως μικροβίωμα του δέρματος. Τα πρεβιοτικά είναι η πηγή ενέργειας των προβιοτικών -τροφοδοτούν τα βακτήρια, ώστε να διατηρήσουν ένα ισορροπημένο μικροβίωμα, απαραίτητη προϋπόθεση για την καλή λειτουργία του δερματικού φραγμού και την άμυνα του δέρματος.

korres 75328505 1003377313334319 7951218341483848045 n

Από την πρώτη εφαρμογή, τα επίπεδα ενυδάτωσης βελτιώνονται και το δέρμα ηρεμεί. Μία πλούσια κρέμα καθαρισμού με ήπιο αφρισμό, που επιδεικνύει απόλυτη συμβατότητα με το δέρμα και τα μάτια, για καθαρή, απαλή επιδερμίδα με λαμπερή και υγιή όψη, έτοιμη να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα! Αναζήτησέ τη στα φαρμακεία και βάλε το γιαούρτι στον καθαρισμό σου με την υπογραφή της KORRES.

Διάβασε ακόμα: 3 βήματα για να σταματήσει το δέρμα σου να γυαλίζει όποτε βάφεσαι

 

Διάβασε ακόμα: 3 βήματα για να σταματήσει το δέρμα σου να γυαλίζει όποτε βάφεσαι


Πηγή