Τρίτη , 16 Απρίλιος 2024

Ναι, τα νύχια σου χρειάζονται ένα detox και σου εξηγούμε το γιατί

Το detox από την κορυφή ως τα νύχια είναι κάτι που υποσχόμαστε κάθε Πρωτοχρονιά αλλά δεν κάνουμε πράξη! Μα πίνουμε detox smoothies και προσέχουμε το δέρμα και τα μαλλιά μας θα μας πεις… Καλά τα λες αλλά δεν κάνουμε κυριολεκτικά detox από την κορυφή ως και τα νύχια. Τα νύχια μας εξακολουθούμε να τα ταλαιπωρούμε και αυτό θέλουμε να σταματήσει.

Βλέπεις, τα νύχια είναι φτιαγμένα από το ίδιο υλικό με τα μαλλιά και –ως ένα βαθμό- απαιτούν περιποίηση και αυτά. για να τους την χαρίσεις λοιπόν δεν πρέπει απλά να τα ξεβάψεις και να μην κάνεις gel για λίγο καιρό. Πρέπει να αρχίσεις να τρέφεσαι σωστά και να αγοράσεις ένα προϊόν περιποίησης που θα αναπλάσει, θα θρέψει και θα δυναμώσει τα νύχια σου αποβάλλοντας τις τοξίνες.

Ναι, κι όμως υπάρχουν τέτοια προϊόντα, δεν θα το συζητούσαμε διαφορετικά. Είναι θεραπείες, λαδάκια και οροί για τα νύχια, γεμάτα θρεπτικά και δυναμωτικά συστατικά. Αυτά πρέπει να βάλεις στην καθημερινότητά σου. Τι σημασία έχει άλλωστε αν κοιτάζουμε κάθε μέρα όμορφα νύχια, όταν τα δικά μας υποφέρουν;

Στην παρακάτω gallery έχουμε συγκεντρώσει 10 προϊόντα περιποίησης και αποτοξίνωσης για τα νύχια σου και θέλουμε να τα δεις. Ας γίνει το σημερινό nailspiration ένα θέμα φροντίδας και από αύριο μιλάμε ξανά για nail art!

Διάβασε ακόμα: #WhiteGoldNails: Γιατί σήμερα θέλουμε κάτι κομψό, γιορτινό και λαμπερό

 


Πηγή