Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Να πώς αντέδρασε η Emilia Clarke όταν της είπαν να βάλει fillers στα 28 της

Το τι θα κάνει στην επιδερμίδα της η κάθε γυναίκα είναι καθαρά προσωπική της επιλογή. Γι’ αυτό, άλλωστε, υπάρχουν κορίτσια που είναι πιστές οπαδοί της φυσικής ομορφιάς και δεν συμφωνούν με καμία αισθητική παρέμβαση, ενώ άλλες από νεαρή ηλικία βρίσκονται στην καρέκλα του πλαστικού χειρουργού για fillers και botox.

Βέβαια, αυτή η λογική δεν ισχύει απόλυτα στον χώρο του θεάματος. Δηλαδή, οι γυναίκες που βρίσκονται στα φώτα της δημοσιότητας- πολλές φορές- υφίστανται πίεση να προχωρήσουν σε αισθητική παρέμβαση από πολύ μικρή ηλικία. Η Drew Barrymore είναι μία από αυτές τις stars που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να κάνει botox, παρά τις πιέσεις που δέχεται κατά καιρούς.

Μια άλλη celebrity, η Emilia Clarke, μοιράστηκε πρόσφατα την ιστορία της σχετικά με την πίεση που δέχθηκε από facialist να βάλει fillers στα 28 της χρόνια. Μιλώντας στο Βρετανικό ELLE, η πρωταγωνίστρια του «Game of Thrones» είπε: «Της είπα να περάσει έξω αμέσως. Η φράση που μου είπε ακριβώς ήταν: ‘’θα πάρεις πίσω το πρόσωπό σου μετά τα fillers’’». Και, όπως κι εμείς, έτσι κι εσύ μπορείς να καταλάβεις πόσο την εκνεύρισε η facialist.

«Δουλεύω σε μια βιομηχανία στην οποία χρειάζεται να κινώ το πρόσωπό μου. Πρέπει να είμαι εκφραστική. Το filler θα με κάνει να λάμπω, αλλά να δείχνω και κάπως… παράξενη», συνέχισε η Emilia Clarke και εξήγησε πως όλες τις συμβουλές ομορφιάς που ακολουθεί τις έχει πάρει από τη μαμά της. Η οποία, παρεμπιπτόντως, δεν έχει κάνει ποτέ και τίποτα στο πρόσωπό της.

Τι είπε, όμως, για το botox;  Η ηθοποιός δεν απέκλεισε να κάνει botox κάποια στιγμή στη ζωή της. «Δεν το είχα ποτέ με όλα αυτά γιατί με φόβιζαν. Και τη δεδομένη στιγμή δεν με ενδιαφέρει. Δεν το θέλω, αλλά δεν λέω πως δεν θα το θελήσω αργότερα», αποκάλυψε, προσθέτοντας πως δεν της αρέσει το γεγονός πως όλες αυτές οι αισθητικές παρεμβάσεις θεωρούνται νορμάλ.

Τάδε έφη η Emilia Clarke και… το συμπέρασμα είναι ένα: η κάθε μία αγαπάει τον εαυτό της όπως είναι και για αυτό που είναι και, βέβαια, κάνει ό,τι εκείνη κρίνει σωστό και ό,τι την κάνει να νιώθει ακόμη πιο όμορφη. Συμφωνείς;

Διάβασε ακόμα: Ο Γιάννης Σίσκος μάς μίλησε για το χθεσινό beauty look της Ηλιάνας Παπαγεωργίου


Πηγή