Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Να πώς θα καταλάβεις ότι τα βερνίκια νυχιών σου έχουν χαλάσει και θέλουν πέταμα

Οι απανωτές καραντίνες που βιώσαμε το 2020 και συνεχίζουν και το 2021 μάς έμαθαν πολλά πράγματα. Πρωτίστως, μας δίδαξαν πόσο μεγάλη σημασία έχει η υγεία στη ζωή μας και πως είναι το μέγιστο αγαθό! Μας έμαθαν, όμως, και τι σημαίνει απομόνωση, άπλετος ελεύθερος χρόνος και… ομορφιά.

Σίγουρα κι εσύ από πέρσι τον Μάρτιο μέχρι τώρα θα δοκίμασες άπειρες DIY συνταγές ομορφιάς για το πρόσωπο, το σώμα ή τα μαλλιά σου. Πώς να περάσει, άλλωστε, πιο δημιουργικά και ευχάριστα αυτός ο εγκλεισμός; Δεν αμέλησες, όμως, και την περιποίηση των νυχιών σου, ε;

Με τα nail bars να είναι κλειστά για μεγάλο διάστημα δεν γινόταν να μην αναγκαστείς να καθίσεις στο σαλόνι σου και να κάνεις το DIY μανικιούρ σου! Και updated ψαλιδάκι για τα νύχια ή νυχοκόπτη αγόρασες και λίμα και buffer και ό,τι άλλο χρειαζόσουν για να γίνεις μια σωστή μανικιουρίστ του εαυτού σου. Και – εννοείται- ότι πήρες πολλά βερνίκια νυχιών. Σκούρα χρώματα, παστέλ και έντονα, γιατί… πού να ήξερες πότε θα τελειώσει όλο αυτό που ζούμε.

Photo credit: @essie

Και τώρα, που – επιτέλους- πραγματοποίησες το ραντεβού με τη μανικιουρίστ σου και περιποιήθηκες τα νύχια σου όπως τους άξιζε, έχεις μείνει να κοιτάς το νεσεσέρ με τα βερνίκια σου και να αναρωτιέσαι: «Μήπως κάποια από αυτά έχουν χαλάσει μετά από έναν χρόνο χρήσης;», «Ποια θέλουν πέταμα;» και άλλα τέτοια ερωτηματικά έχουν κατακλύσει τον εγκέφαλό σου.

Μην ανησυχείς! Εμείς είμαστε εδώ και στην παρακάτω gallery θα σου παρουσιάσουμε τα βασικά σημάδια, που πρέπει να σε κάνουν να αποσυμφορήσεις το νεσεσέρ σου από μερικά βερνίκια. Δες πώς θα καταλάβεις ότι τα βερνίκια νυχιών σου έχουν χαλάσει και… πάρε το σαν μια ευκαιρία να κάνεις κι ένα beauty ξεσκαρτάρισμα.

Cover photo: @essie

Διάβασε ακόμα: SAG Awards 2021: Τα ωραιότερα beauty looks της χθεσινής βραδιάς


Πηγή