Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Να τι μπορείς να κάνεις για να μην ξαναγίνουν τα μαλλιά σου κόμπος κάτω από το κασκόλ

Τα προβλήματα του χειμώνα είναι κάμποσα… Τα χείλη που σκάνε, το πρόσωπο που αφυδατώνεται, το πιο λευκό από ποτέ δέρμα και οι ερεθισμοί γύρω από τη μύτη είναι μόλις λίγα από αυτά. Εκείνο όμως που μας ενοχλεί περισσότερο από όλα είναι οι κόμποι στα μαλλιά και συγκεκριμένα στον αυχένα!

Συμβαίνουν όταν αφήνουμε τα μαλλιά μας κάτω, φοράμε κασκόλ και παλτό και όταν πλέον τα βγάλουμε όλα αυτά από κάτω βγαίνουν και τούφες που θυμίζουν ράστα! Αν δεν το πάρουμε είδηση μάλιστα από νωρίς και ξαναντυθούμε για να βγούμε έξω… τότε η κατάσταση φτάνει στο απροχώρητο αλλά υπάρχει λύση!

freestocks org 190062 unsplash

Όχι, η λύση δεν είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου αλογοουρά αλλά να τους βάλεις λίγο λαδάκι. Θα τα βοηθήσεις να παραμείνουν ενυδατωμένα και λεία έτσι ώστε να μην μπλεχτούν μεταξύ τους. Κάτι ακόμα που μπορείς να κάνεις είναι να χτενιστείς πολύ καλά και να ψεκάσεις τις πίσω τούφες με λίγο ξηρό conditioner.

cory bouthillette 169911 unsplash

 Προσοχή! Το ξηρό conditioner είναι διαφορετικό από το ξηρό σαμπουάν! Ενώ το ξηρό σαμπουάν απορροφά την υγρασία και κάνει τα μαλλιά αφράτα, το ξηρό conditioner επαναφέρει την υγρασία και κάνει τα μαλλιά λεία και χωρίς φριζάρισμα. Επένδυσε λοιπόν σε ένα λαδάκι, ένα ξηρό conditioner και μία καλή βούρτσα και θα είσαι Ok…

Διάβασε ακόμα:

Αναζητήσαμε #ChristmasEyes στο Instagram και πρέπει να δεις τι ανακαλύψαμε…

Το κόκκινο βερνίκι λεκιάζει τα νύχια σου; Διάβασε πως θα το αποφύγεις!

Ας θυμηθούμε τα #BunCuffs και ας τα ξανακάνουμε μόδα!


Πηγή