Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

ΝΙΟΧΙΝ Scalp Relief: Ολοκληρωμένη φροντίδα για τα μαλλιά & το τριχωτό της κεφαλής

Το Nioxin, το Νο1 brand κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο γεμάτα μαλλιά, παρουσιάζει τη νέα σειρά Scalp Relief που προσφέρει ανακούφιση του τριχωτού, ενώ παράλληλα παρέχει πιο πυκνά μαλλιά. Το Σύστημα Scalp Relief απευθύνεται σε άτομα τα οποία έχουν ευαίσθητο, ξηρό ή με αίσθηση κνησμού τριχωτό της κεφαλής, ενώ παράλληλα αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας από την 1η χρήση.

Η σύνθεση του Scalp Relief, με αλόη, συνδυάζει Νιασιναμίδη, Soothex™ και Γλυκερίνη. Η αλόη, κλινικά αποδεδειγμένα, διατηρεί τη φυσική ισορροπία του τριχωτού. Το Soothex™ λειτουργεί ως ένα συστατικό περιποίησης του τριχωτού. Η Γλυκερίνη διατηρεί το τριχωτό ενυδατωμένο. Η Νιασιναμίδη αυξάνει τη διάμετρο της τρίχας. Αυτή η ήπια σύνθεση δεν περιέχει parabens, θειικά άλατα και χρωστικές ουσίες, ενώ έχει ουδέτερο pH και άρωμα χωρίς αλλεργιογόνα. Δερματολογικά ελεγμένο.

Scalp Relief Social Media Packshots Kit 1080x1080 03

Συνιστώμενη χρήση: Τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα.

  • Βήμα 1 – Καθαριστικό Σαμπουάν: Κάντε απαλό μασάζ στα μαλλιά και στο δέρμα της κεφαλής. Ξεβγάλετε καλά.  Επαναλάβετε, αν το επιθυμείτε.
  • Βήμα 2 – Conditioner για Μαλλιά & Τριχωτό Κεφαλής: Εφαρμόστε σε νωπά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής.  Αφήστε το για 1 έως 3 λεπτά. Ξεβγάλετε καλά.
  • Βήμα 3 – Καταπραϋντική Θεραπεία: Εφαρμόστε 10 δόσεις απευθείας στο τριχωτό και κάντε απαλό μασάζ. Μην ξεβγάλετε.

Scalp Relief Social Media Packshots Shampoo 1080x1080 01

SCALP RELIEF ΣΑΜΠΟΥΑΝ

Παρέχει απαλό και αποτελεσματικό καθαρισμό του τριχωτού της κεφαλής με άμεση καταπραϋντική δράση.

Scalp Relief Social Media Packshots Conditioner 1080x1080 01

SCALP RELIEF CONDITIONER

Καταπραΰνει το τριχωτό και χαρίζει αίσθηση θρέψης στα μαλλιά.

Scalp Relief Social Media Packshots Serum 1080x1080 03

SCALP RELIEF ΘΕΡΑΠΕΙΑ

Θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα για άμεση ανακούφιση του ευαίσθητου τριχωτού από την ξηρότητα και τη φαγούρα. Παρέχει ενίσχυση του πάχους κάθε τρίχας.


Πηγή