Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024

Νιώθεις συνεχώς κουρασμένη; Αυτό είναι το μυστικό των Ιρλανδών που θα τονώσει τον οργανισμό σου!

Αισθάνεσαι πως τα vibes του οργανισμού σου «πέφτουν» και χρειάζεσαι άμεσα μία τονωτική ένεση ζωντάνιας και ανανέωσης; Τι θα έλεγες να εμπιστευτείς το μυστικό των Ιρλανδών; Αιώνες πριν, λοιπόν, στη δυτική Ιρλανδία οι κάτοικοι χρησιμοποιούσαν το θαλάσσιο φυτό kelp και τα φύκια στο αφρόλουτρο ως βασική πηγή τόνωσης. Σήμερα, η REN εκμεταλλεύεται τη δύναμη αυτού του ιδιαίτερου φυκιού να καταπολεμά την κούραση, το στρες και την περιβαλλοντική μόλυνση και δημιούργησε μία σειρά πλούσια σε μαγνήσιο και αντιοξειδωτικά, την Atlantic Kelp and Magnesium, η οποία βοηθάει στην αποτοξίνωση των κυττάρων, αναζωογονεί και επανενεργοποιεί το δέρμα.

Στην ουσία, λειτουργεί επαναφέροντας στα φυσιολογικά επίπεδα τις τιμές του μαγνήσιου και άλλων ιχνοστοιχείων στο σώμα και ενισχύοντας την ενέργεια των κυττάρων. Εξάλλου, το μαγνήσιο αποτελεί αντίδοτο στο στρες βοηθώντας το σώμα μας να δουλεύει ρολόι και πρόκειται για ένα μεταλλικό στοιχείο που απορροφάται εύκολα από το δέρμα.

Η σειρά περιλαμβάνει έξι προϊόντα: Ένα αναζωογονητικό αφρόλουτρο, μία κρέμα σώματος που τονώνει και συσφίγγει το κουρασμένο δέρμα, ένα απαλό καθαριστικό χεριών, μία ελαφριά και εύκολα απορροφήσιμη κρέμα που κρατάει την επιδερμίδα των χεριών ενυδατωμένη, ένα απαλό scrub που ανανεώνει και ενυδατώνει το δέρμα και ένα έλαιο μπάνιου με εκχύλισμα ελαίου από μικροάλγη, για μια υπέροχη ζεν εμπειρία και δέρμα απίστευτα απαλό και βαθιά ενυδατωμένο.


Πηγή