Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Νόμιζες ότι τα 90s ανήκουν στο παρελθόν; Πρέπει να δεις τη φθινοπωρινή συλλογή της Essie!

Νόμιζες ότι τα 90s ανήκουν στο παρελθόν; Κι όμως! Εμπνευσμένη από το χαλαρό, ευκολοφόρετο και cool στυλ των 90s, η νέα συλλογή βερνικιών της Essie συνδυάζει το rock n’ roll στοιχείο και την punk διάθεση με τους πιο ρομαντικούς και νοσταλγικούς τόνους.

«Ήταν σημαντικό για εμένα να αποτυπώσω την επαναστατική διάθεση των 90s σε αυτή την παλέτα των 6 κομψών αποχρώσεων. Αυτή την περίοδο, είμαι ερωτευμένη με την girly grunge απόχρωση, αφού το απαλό μεταλλικό ασημί με την εντυπωσιακή μοβ λάμψη συνδυάζει τη γλυκύτητα του babydoll με μια punk διάθεση. Μην χάσεις με τίποτα την κορυφαία απόχρωση της συλλογής, την as if!—αυτό το πουδρέ βιολετί -γαλάζιο θα σε ταξιδέψει σ την εποχή της cool συμπεριφοράς και του μινιμαλιστικού στυλ.» δηλώνει η Rebecca Minkoff, Global Color Designer της Essie.

Αυτή η παλέτα των 6 αποχρώσεων ενσαρκώνει αυτή την επαναστατική διάθεση, ξεκινώντας από το φωτεινό baby pink και φτάνοντας μέχρι το εντυπωσιακό, σκούρο μοβ. Με τις φθινοπωρινές αποχρώσεις της Essie, το dressed to the nineties γίνεται πανεύκολο και εξαιρετικά κομψό!

 

 


Πηγή