Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Νύχια στα χρώματα της άμμου: Είναι ό, τι πιο κομψό θα δεις σήμερα

Μία ακόμα εβδομάδα ξεκίνησε με self test, κίνηση στον δρόμο και άπειρες υποχρεώσεις που «τρέχουν» όπως και εμείς. Είναι όμως και η τελευταία ημέρα του Μαϊου. Αύριο θα υποδεχτούμε τον Ιούνιο, τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού και αυτό μας κάνει λίγο χαρούμενες αλλά δεν χοροπηδάμε επάνω στην καρέκλα μας ακόμα. Η Δευτέρα μας έχει «ρουφήξει» και νιώθουμε εγκλωβισμένες. Θα προτιμούσαμε να είμαστε σε κάποια παραλία γι’ αυτό αποφασίσαμε ότι σήμερα είναι μία καλή μέρα για να αφιερώσουμε το daily nailspiration στα #SandNails!

Είναι τα πιο κομψά νύχια στα χρώματα της άμμου και λέμε ότι είναι τα πιο κομψά γιατί… η άμμος έχει κυρίως nude αποχρώσεις. Αν επισκέπτεσαι τακτικά την ομορφιά στο queen.gr τότε ξέρεις ότι έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα κοντά νύχια και το nude. Νύχια στα χρώματα της άμμου για σήμερα λοιπόν και σχέδια που θυμίζουν παραλία παραμένοντας elegant και κατάλληλα ακόμα και αν κάθε μέρα βρίσκεσαι σε αυστηρό εργασιακό περιβάλλον. Δυστυχώς, δεν είναι όλα nail art που θα μπορούσες να αντιγράψεις μόνη σου αλλά τίποτα δεν σε σταματά από το να προσπαθήσεις.

Φτιάξε λοιπόν έναν ακόμα καφέ, κάθισε λίγο πιο αναπαυτικά στην καρέκλα του γραφείου και χάζεψε τα μανικιούρ που συγκεντρώσαμε για εσένα στην παρακάτω gallery. Είναι κατάλληλα για κοντά και μακριά νύχια, είναι ό, τι πρέπει για το καλοκαίρι και Bonus: Θα κάνουν τα χέρια σου να δείχνουν πολύ πιο μαυρισμένα! Καλή εβδομάδα…

Διάβασε ακόμα: Σύμφωνα με το instagram τα #CloudNails θα είναι τάση το καλοκαίρι


Πηγή