Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Ξέρουμε ακριβώς ποια βερνίκια χρησιμοποίησε η Μαίρη Συνατσάκη στο νέο της μανικιούρ!

Εδώ στο Queen.gr λατρεύουμε τα νύχια και σίγουρα το έχεις καταλάβει. Μας αρέσει να γνωρίζουμε και να ανακαλύπτουμε όλες τις τάσεις και να αναζητούμε νέα σχέδια στο Instagram. Αγαπάμε, όμως, και τα μανικιούρ που κάνουν οι δικές μας celebrities και αγωνιούμε κάθε φορά να μάθουμε τι βερνίκια χρησιμοποιήσαν και πώς εμπνεύστηκαν το μανικιούρ τους. Ακριβώς το ίδιο πάθαμε και με το τελευταίο nail art που έκανε η Μαίρη Συνατσάκη.

Δεν αντέξαμε, λοιπόν, και επικοινωνήσαμε με τη nail artist που επιμελείται τα νύχια της και τα μάθαμε όλα. Η Κατερίνα Νικολινάκου μάς είπε ποια βερνίκια χρησιμοποίησε για αυτό το υπέροχο αποτέλεσμα, αλλά και πώς εμπνεύστηκαν το συγκεκριμένο μανικιούρ.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Πάντα κάτι ιδιαίτερο & chic για την αγαπημένη @mairiboo ❣️ • • • • #round #roundnails #nailshape #nails #manicure #nomorecuticles #freehand #handmade #nailart #gelitup #gelcolor #mairiboo #mairiboonails #nailstagram #mynails #mywork #kallitheanails #katerina_nikolinakou #nailsoftheday #nailsofinstagram #nailsmagazine #nailsunny

A post shared by K & m nails (@katerina_nikolinakou) on

«Αρχικά, εγώ σκέφτηκα το συγκεκριμένο σχέδιο και το πρότεινα στη Μαίρη. Το δοκιμάσαμε σε ένα νύχι και της άρεσε πολύ. Πάντα δοκιμάζουμε με τη Μαίρη και συναποφασίζουμε», μας είπε η γλυκύτατη Κατερίνα.

Και μας αποκάλυψε ένα-ένα τα βερνίκια που χρησιμοποίησε:

Όλα τα βερνίκια που χρησιμοποίησε είναι της Gel It Up και είναι ημιμόνιμα. Ως βάση επέλεξε το φυσικό ροζ  στην απόχρωση 02 Cotton Candy.

Για τα σβησίματα χρησιμοποίησε το ολόλευκο 01 Ice Ice Baby:

ice ice baby

Έπειτα, χρησιμοποίησε το πιο έντονο ροζ, 1804 Cuddle Me:

Cuddle me

Στη συνέχεια, το πιο σκούρο ροζ στην απόχρωση 115, Tickled Pink:

Tickled pink

Και τέλος, κατ΄επιλογήν της Μαίρης Συνατσάκη, πρόσθεσαν το κυπαρισσί- και όχι μαύρο, όπως είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Νικολινάκου- στην απόχρωση 1929 Paint It Green.

paint it green

Διάβασε ακόμα: 4 λάθη που κάνεις στο ντεμακιγιάζ και βλάπτουν την επιδερμίδα σου




Πηγή