Σάββατο , 27 Απρίλιος 2024

Ξέρουμε με ποια τεχνική άλλαξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τα μαλλιά της

Μόλις προχθές ανοίξαμε το κεφάλαιο sombre ακα σόμπρε ή αλλιώς διακριτικό ομπρέ. Είναι η τεχνική με την οποία τα μαλλιά αποκτούν το πιο subtle ντεγκραντάρισμα, διαφορετικό από το ομπρέ. Το αποτέλεσμα είναι μεν διαφορετικό αλλά τόσο διακριτικό που κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται και να απορούν. Επιπλέον, χαρίζει τέλεια λάμψη στα μαλλιά αν συνδυαστεί με ένα gloss (γίνεται για ακόμα καλύτερο blending) και όλα αυτά είναι που έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στα μαλλιά της. Το δικό της αποτέλεσμα μας το έδειξε στα stories της στο Instagram και μας άρεσε πάρα πολύ!

Η Ηλιάνα επισκέφθηκε το κομμωτήριο του Δημήτρη Σαράντου για την αλλαγή της και όπως βλέπεις, η διαφορά στο χρώμα είναι τόσο διακριτική που σχεδόν δεν την καταλαβαίνεις και η λάμψη εκτυφλωτική. Είχε ήδη κάνει ξανοίγματα στα μαλλιά και πλέον, η μετάβαση από το χρώμα της ρίζας σε αυτό που έχει στις άκρες γίνεται σούπερ ομαλά και η διαφορά είναι μόλις δύο (ίσως και τρείς) τόνοι.

2

Βλέπεις με τα μάτια σου λοιπόν πόσο τέλειο είναι το αποτέλεσμα και πόσο διακριτικά μπορείς να αλλάξεις τα μαλλιά σου αν το αποφασίσεις. Και το καλύτερο; Η συντήρηση του χρώματος δεν θα σε ταλαιπωρήσει καθόλου!

Διάβασε ακόμα:  S for Sombre! Μάθε τα πάντα για τη διακριτική παραλλαγή του κλασσικού ομπρέ


Πηγή