Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Ξέχνα τα φρύδια όπως τα ήξερες! Η μόδα τα θέλει πολύ διαφορετικά…

Μέχρι σήμερα, τα φρύδια είχαν βγει εκτός ελέγχου. Το more is more ήταν ο κανόνας και τα προϊόντα για την περιποίηση και το μακιγιάζ τους είχαν φτάσει σε επικά νούμερα. Είναι λογικό. Η μόδα τα ήθελε παχιά, πυκνά και πολύ στιλιζαρισμένα. Έχοντας όμως περάσει έναν χρόνο plus, μέσα στο σπίτι, μακριά από τους ειδικούς και χωρίς πραγματική ανάγκη για μακιγιάζ φρυδιών, η μόδα άλλαξε και μαζί της τα φρύδια μας. Ξέχνα λοιπόν όσα ήξερες.

Τα eyebrows on fleek δεν είναι πλέον τα πιο μεγάλα και τα πιο τονισμένα. Είναι εκείνα που δείχνουν φυσικά, έχουν τη φυσική τους γραμμή και το φυσικό τους πάχος. Μάλιστα, γίνονται και πιο ανοιχτόχρωμα. Ναι, ναι πολύ καλά διάβασες, η μετά-covid19 εποχή για τα φρύδια τα θέλει πιο άχρωμα, να κάνουν blend mε το πρόσωπό μας. Αυτό σημαίνει ότι ίσως να πρέπει να σταματήσεις να τα τονίζεις.

BROWS 4

Φυσικά και δεν θα σταματήσεις να τα γεμίζεις ελαφρά και να τελειοποιείς το σχήμα τους. Θα αρχίσεις όμως να ακολουθείς τη φυσική γραμμή τους και το χρώμα τους δεν θα πρέπει να είναι έντονο και out there. Αν θέλεις λοιπόν, μπορείς να τα βάψεις για να ανοίξεις ελαφρώς το χρώμα τους, σχεδόν επιβάλλεται φέτος, είτε είσαι ξανθιά είτε μελαχρινή.

BROWS 3

Ανοίγοντας το πολύ σκούρο χρώμα των φρυδιών σου δημιουργείς ένα πιο απαλό αποτέλεσμα και για να το πετύχεις αυτό δεν θέλουμε να ξεκινήσεις τα πειράματα με τις βαφές και το ντεκαπάζ. Αυτό μπορούν να το κάνουν μόνο οι ειδικοί. Αυτό που πρέπει εσύ να κάνεις είναι να επιλέξεις πιο ανοιχτόχρωμα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών και να επενδύσεις σε μία μάσκαρα για φρύδια σε πιο ανοιχτή απόχρωση από το φυσικό σου.

BROWS 1

Άσε λοιπόν τα σκούρα σου μολύβια και τις πομάδες, μην προσπαθείς να πυκνώσεις αφύσικα τα φρύδια σου ούτε και να αλλοιώσεις το σχήμα τους. Η φυσικότητα και στα φρύδια είναι αυτό που ζητά η μόδα φέτος και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο χαρούμενες για αυτό… Είχε παραγίνει το κακό και η πιο mild, φυσική οδός νομίζουμε θα είναι στο εξής καλύτερη για όλους!

Διάβασε ακόμα: 10 πολύ σταθερά eyeliners που δεν μουτζουρώνουν με τίποτα

 


Πηγή