Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ξέχνα τις κλασικές αφέλειες και κάνε twee hair! Το νέο trend που κυκλοφορεί στο TikTok

Μέχρι πριν 2-3 χρόνια οι τάσεις προέκυπταν σαφώς από τις Εβδομάδες Μόδας που πραγματοποιούνταν σε Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Παρίσι και Μιλάνο και από τα πιο stylish κορίτσια του Instagram. Τώρα πια τις τάσεις σε μόδα και ομορφιά ορίζει και… το TikTok!

Αρκεί ένα scroll στη δημοφιλή πλατφόρμα για να δεις νέα beauty trends και την απήχηση που έχουν. Το πιο πρόσφατο; Είναι το twee hair και έρχεται από τα μακρινά 50’s.

Pouf hairstyle: Το iconic χτένισμα των 00’s είναι και πάλι hot τάση

Τι είναι το twee hair trend

Twee σημαίνει λεπτεπίλεπτος και ντελικάτος και ακριβώς έτσι είναι το hairstyle που κάνει χαμό τελευταία στο TikTok. Πρόκειται, στην ουσία, για ένα υπερβολικά όμορφο, κομψό και «συναισθηματικό» trend, με ρετρό επιρροές, που ήταν δημοφιλές στις δεκαετίες του ’50 και του ’60 και που αναζωπυρώθηκε ξανά και το 2010. Έρχεται, λοιπόν, πάλι στο προσκήνιο και φέτος χάρη στο TikTok και τη Lexi Howard από τη σειρά του HBO, Euphoria.

@culturedmane #greenscreen #fyp #hairtrends #boostofhope #2022 #hairtok #haircuttutorial #hairstyles #hairinspo #haircut #tweestyle #twee ♬ Infinity – Jaymes Young

Τι είναι, όμως; Είναι η προσωποποίηση της απλότητας. Το twee hair είναι συνώνυμο με τα καστανά κορίτσια και αφορά αφέλειες με layers, οι οποίες όμως δεν καλύπτουν όλο το μέτωπο. Μοιάζουν και δε μοιάζουν με curtain bangs, είναι πιο ατημέλητες, κυματιστές και effortlessly chic, ενώ ακουμπούν και τα φρύδια.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zooey Deschanel (@zooeydeschanel)

Πώς θα κάνεις κι εσύ twee hair

Το μόνο που έχεις να κάνεις – σε περίπτωση που ήδη έχεις αφέλειες- είναι να δημιουργείς με ένα ψαλίδι μαλλιών ατημέλητους, χαλαρούς κυματισμούς και… έτοιμο το twee hair trend.

Τώρα, αν δεν έχεις αφέλειες, αλλά το σκέφτεσαι, check την παρακάτω gallery και δες μερικά κορίτσια που ήδη έχουν υιοθετήσει το twee hair! Κράτα και τα απαραίτητα screenshots για να πας με… αποδείξεις στον κομμωτή σου!

Cover photo: @zooeydeschanel

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  • DIY Time! Το wavy bob είναι ακαταμάχητο – Tips για τέλειους κυματισμούς
  • DIY Time! Πώς θα φτιάξεις sugar spray για τέλεια υφή στα μαλλιά σου




Πηγή