Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Ξέχνα το botox! Τώρα υπάρχει το browtox και δεν περιλαμβάνει βελόνες

Κωδικός botox: Είναι η μέθοδος για την οποία έχουμε μιλήσει δεκάδες φορές και σχεδόν έχουμε εξαντλήσει το θέμα. Για να σου κάνω μία μικρή ανακεφαλαίωση: Το botox είναι η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία αντιγήρανσης και αντιμετώπισης των ρυτίδων έκφρασης. Γίνεται με ενέσεις σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου και χαλαρώνει τους μύες ώστε να μην κινούνται προκαλώντας ρυτίδες και λεπτές γραμμές. Μπορείς να το κάνεις προληπτικά ή και για να αντιμετωπίσεις ήδη υπάρχουσες γραμμές και ρυτίδες και πρέπει να το επαναλαμβάνεις περίπου κάθε 6 μήνες για να διατηρείς το αποτέλεσμα. Το κόστος του δεν είναι δυσβάσταχτο αλλά δεν είναι και αμελητέο αφού χρειάζεται συχνές επαναλήψεις. Όλα καλά μέχρι εδώ; Έλα τώρα να μάθεις για το browtox που δεν απαιτεί τίποτα από τα παραπάνω.

Ένα από τα πράγματα που αλλάζουν στο πρόσωπό μας με τον καιρό και την ηλικία είναι το μέτωπο (και το πιγούνι αλλά θα τα πούμε άλλη φορά). Τα φρύδια μας ουσιαστικά «πέφτουν» κάνοντάς μας να δείχνουμε πιο κουρασμένες και εκεί έρχεται το botox που ανασηκώνει ουσιαστικά την περιοχή. Το ίδιο κάνει όμως και ένας ανασχηματισμός των φρυδιών μας aka το browtox….Το browtox δεν είναι κάποια θεραπεία που κάνει ο δερματολόγος ή ο πλαστικός ιατρός σου αλλά ο ανασχηματισμός των φρυδιών σου τον οποίο κάνουν εξειδικευμένοι brow artists. Το ότι τα φρύδια και το σχήμα τους μπορούν να αλλάξουν την όψη μας είναι αποδεδειγμένο. Με αυτό τον τρόπο λοιπόν μπορούν να σε κάνουν να παρακάμψεις το botox για λίγο καιρό και θα σου εξηγήσω ακριβώς τον τρόπο.

fridia avafto mati browtox

Κατά την διαδικασία του Browtox ο ειδικός θα ψηλαφίσει το πρόσωπό σου και θα προσδιορίσει τα όρια του κόκκαλου επάνω στο οποίο βρίσκεται το φρύδι σου. Στόχος του browtox είναι να «φέρει» τα φρύδι σου ακριβώς επάνω στα όρια αυτού του οστού και στη συνέχεια, να αφαιρέσει επιλεκτικά τρίχες έτσι ώστε να αποκαλύψει περισσότερη επιφάνειά του. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα βρεθείς να έχεις 90’s φρύδια (πολύ λεπτά). Η διαδικασία δεν γίνεται σε μία συνεδρία αλλά απαιτεί κάμποσες για ένα τέλειο αποτέλεσμα. Γιατί να την κάνεις όμως αφού δεν έχει άμεσα αποτελέσματα;

fridia browtox

Το άμεσο αποτέλεσμα θα σου το χαρίσουν τα προϊόντα μακιγιάζ φρυδιών τα οποία και θα χρησιμοποιήσεις για να δημιουργήσεις το τέλειο browtox προσωρινά, μέχρι να ολοκληρωθεί ο ανασχηματισμός των φρυδιών σου. Φυσικά, υπάρχει και το microblading το οποίο μπορείς να κάνεις και να έχεις ένα μόνιμο αποτέλεσμα άμεσα. Πρέπει ωστόσο να το συζητήσεις με τον ειδικό της επιλογής σου πριν κάνεις οτιδήποτε και ΜΗΝ προσπαθήσεις να το κάνεις μόνη σου, μπορεί να καταλήξεις με πολύ άσχημα αποτελέσματα.

Αν με ρωτάς, το browtox αξίζει είτε σκέφτεσαι να κάνεις botox είτε όχι. Προτείνω λοιπόν να το συζητήσεις και να το δοκιμάσεις και αν δεν σου αρκεί το φυσικό αποτέλεσμα lift που θα σου δώσει, να περάσεις στο κανονικό Botox. Προσωπικά είμαι στη διαδικασία ανασχηματισμού και θα σου πω τι σκοπεύω να κάνω μετά το καλοκαίρι.

Διάβασε ακόμα: Ξέχνα τα φρύδια όπως τα ήξερες! Η μόδα τα θέλει πολύ διαφορετικά…


Πηγή