Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οι αλογοουρές την επόμενη σεζόν θα είναι του ύψους ή του βάθους

Τι να πρωτοπούμε για την αλογοουρά; Είναι το αγαπημένο μας χτένισμα και ναι, την αγαπάμε περισσότερο από τις κοτσίδες. Η αλογοουρά βλέπεις είναι εύκολη. Δεν χρειάζεται να είσαι λουσμένη, δεν χρειάζεται να έχεις κάνει καμία προετοιμασία. Μπορείς να την κάνεις ψηλή ή χαμηλή, να τη στολίσεις ή να την αφήσεις απλή, μπορείς να τη φορέσεις από το κόκκινο χαλί ως και το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς.

Την επόμενη σεζόν λοιπόν, το αγαπημένο μας χτένισμα, η αλογοουρά, είναι τάση και είναι του ύψους ή του βάθους όπως είπαμε και στον τίτλο μας. Στις πασαρέλες είδαμε αλογοουρές πολύ χαμηλά πιασμένες ή όσο πιο ψηλά γίνεται και έχουμε ιδιαίτερη χαρά γιατί το φθινόπωρο και ο χειμώνας μας, έγιναν αυτόματα ευκολότεροι.

Περιποιημένες ή ατημέλητες, με αξεσουάρ ή χωρίς, οι αλογοουρές την επόμενη σεζόν είναι fresh και πρακτικές και θέλουμε να αντιγράψουμε όλες όσες είδαμε στις πασαρέλες. Για να κάνεις και εσύ το ίδιο είπαμε να σου δείξουμε τι παρέλασε στα catwalks και να σου εξηγήσουμε γιατί σκοπεύουμε να μεταφέρουμε αυτά τα χτενίσματα στην καθημερινότητά μας.

Κάνε λοιπόν ένα ακόμα scroll για να δεις και να μάθεις τα πάντα καθώς ετοιμάζεσαι για το φθινόπωρο. Και μην ξεχνάς, με ένα χαμόγελο όλα θα πάνε καλά!

Διάβασε ακόμα: DIY Time! Αυτή η κοτσίδα δεν χρειάζεται καθόλου μα καθόλου πλέξιμο!


Πηγή