Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι αφέλειες είναι super hot – 10 celebrities θα σε πείσουν να αλλάξεις κούρεμα

Μια φωτογραφία της Zendaya με αφέλειες, που είδα στο Instagram feed μου πρόσφατα, μου υπενθύμισε πως τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότερες celebrities επιλέγουν αυτό το κούρεμα όταν θέλουν να κάνουν μια αλλαγή στην εμφάνισή τους.

Και αυτή είναι η αλήθεια! Αν θέλεις να κάνεις μια… μεταμόρφωση, οι αφέλειες είναι η πιο to the point επιλογή. Βλέπεις, αλλάζουν εντελώς το πρόσωπο και τη συνολική εμφάνισή σου. Σε κάνουν άλλον άνθρωπο!

Είδες τις αφέλειες της Beyoncé; Πώς θα τις κάνεις κι εσύ χωρίς να κουρευτείς

Οι αφέλειες είναι super hot

Εδώ και δύο χρόνια, αν ξεφυλλίσεις περιοδικά, αν δεις catwalks μεγάλων Οίκων Μόδας και αν πέσει το μάτι σου πάνω σε celebrities, θα διαπιστώσεις πως – μετά το καρέ- οι αφέλειες είναι μεγάλη τάση.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Και δεν είναι καθόλου περίεργο αυτό, αν σκεφτείς ότι πρόκειται για ένα πολύ βολικό και εύκολο κούρεμα. Κατ’ αρχάς, οι αφέλειες ταιριάζουν σε κάθε τύπο μαλλιών και μπορούν να προσαρμοστούν σε πολύ μακριά, μεσαίου μήκους, αλλά και κοντά μαλλιά.

Άσε που υπάρχουν αρκετά είδη αφελειών, ανάλογα με το τι ζητάς και τι κολακεύει το πρόσωπό σου. Μακριές αφέλειες, πολύ κοντές (micro bangs- αυτές δεν ταιριάζουν σε όλες… προσοχή!), curly, αραιές. Οι επιλογές που έχεις είναι πολλές και για κάθε γούστο και στυλ.

Οι celebrities που είπαν «ναι» στις αφέλειες

Τα διάσημα κορίτσια που ζουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού φαίνεται πως έχουν αγαπήσει κατά καιρούς τις αφέλειες.

Η Zendaya (όπως σου είπα και στην αρχή) τόλμησε τις αφέλειες για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί και στην παρουσίαση της νέας ταινίας της, Dune. Η Margot Robbie ενθουσίασε τα πλήθη στο red carpet των Oscars 2021, όταν και εμφανίστηκε με WOW αφέλειες και low ponytail.

Και η λίστα με τις stars που έχουν μπει στον πειρασμό να κάνουν αφέλειες έστω και μία φορά… συνεχίζεται! Ανακάλυψέ τις στην gallery και do it κι εσύ!




Πηγή