Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι διάσημες βλεφαρίδες ήρθαν από τη Σουηδία στην Ελλάδα

Είναι γεγονός! Το διάσημο brand με φυσικές βλεφαρίδες από τη Σουηδία, Sweed Professional Lashes® πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό Launch Event για να γιορτάσει την άφιξή του στην Ελλάδα! Η εκδήλωση έλαβε χώρα στον υπέροχο χώρο του ZAMBRI, στην Κηφισιά, ο οποίος διαμορφώθηκε σύμφωνα με το μοναδικό look n’ feel του brand, για να υποδεχτεί όλους τους Beauty Lovers της Αθήνας και εκλεκτούς καλεσμένους από τον χώρο της ομορφιάς, των ΜΜΕ και του blogging.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η διάσημη make-up artist από τη Σουηδία και Ιδρύτρια της Sweed Professional Lashes®, Gabriella Elio, η οποία μοιράστηκε με τους καλεσμένους το όραμα της και τα μυστικά του κόσμου της ομορφιάς.

Το brand Sweed Lashes® ανεβάζει τις βλεφαρίδες σε άλλο επίπεδο, με μια ευρεία και εκλεπτυσμένη συλλογή από 100% Cruelty Free χειροποίητες βλεφαρίδες, σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις. 

Gabriella Elio Makeup artist CEO Founder of Sweed Lashes

Οι βλεφαρίδες διαθέτουν μια μοναδική, διάφανη, βαμβακερή τρέσα για εύκολη τοποθέτηση και τέλεια εφαρμογή. Όλες οι βλεφαρίδες Sweed Lashes® έχουν εξαιρετικά υψηλή ποιότητα και μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως και 10 φορές. Για την παραγωγή των βλεφαρίδων δεν χρησιμοποιούνται τρίχες ζώων και είναι 100% cruelty free. Οι Sweed Lashes® διατίθενται σε τρεις διαφορετικές αποχρώσεις, σε μια ευρεία και εκλεπτυσμένη collection που υπόσχεται να απογειώσει το βλέμμα και την εμφάνιση κάθε γυναίκας  από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή της εμφάνιση.

Οι Sweed Lashes® διατίθενται στα καταστήματα Hondos Center, στα καταστήμaτα attica καθώς και σε επιλεγμένα spa, κομμωτήρια και ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα (Π.Λ.Τ. 15€)

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ

4 νέα προιόντα ομορφιάς που θα σου κλέψουν την καρδιά

 


Πηγή