Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Οι καλύτερες αλλαγές που είδαμε φέτος στα μαλλιά των stars!

Πάντα συνηθίζεται λίγες ημέρες πριν αλλάξει ο χρόνος να γίνονται οι ανασκοπήσεις της εκάστοτε χρονιάς, οτιδήποτε κι αν αφορούν. Έτσι κι εμείς λίγο πριν αποχαιρετίσουμε το 2016 είπαμε να γυρίσουμε λίγο πίσω και να ρίξουμε μια ματιά στις αλλαγές που είδαμε φέτος στα μαλλιά των stars.

Και ψέματα δεν θα σου πούμε ήταν αρκετές. Από μελαχρινές σε καστανές αποχρώσεις, από καστανές σε ξανθές, από μακριά σε κοντά και το αντίστροφο κ.ο.κ. Εμείς συγκεντρώσαμε τις 30 καλύτερες και σου τις παρουσιάζουμε.

Bella και Gigi Hadid, Demi Lovato, Amber Heard, Jennifer Lawrence, Kristen Stewart, είναι μόνο μερικές από τις stars που τόλμησαν την αλλαγή, με μερικές από αυτές να μας εκπλήσσουν ευχάριστα.

Μία από τις σχετικά πρόσφατες αλλαγές που μας μάγεψε ήταν αυτή της Amber Heard, η οποία αποχωρίστηκε τα μακριά ξανθά μαλλιά της δοκιμάζοντας ένα μακρύ καρέ με μύτες. Το αποτέλεσμα φυσικά τη δικαίωσε, αφού της πήγαινε πολύ!

Η Selena Gomez μπορεί να παρέμεινε αρκετό καιρό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο το comeback της ήταν αρκετά δυναμικό, αφού κι εκείνη αποχωρίστηκε τα μακριά μαλλιά της, υιοθετόντας ένα καρέ.

hbz hair transformation selena gomez

Δες περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery.


Πηγή