Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι λόγοι που αγαπάμε τέτοιου είδους μολύβια φρυδιών!

Ποιά είναι τα βασικά πλεονεκτήματα ενός σωστού μολυβιού για τα φρύδια;

  1. Φυσική απόχρωση
  2. Πυκνότητα
  3. Εύκολο γέμισμα
  4. Ακριβής διαχωρισμός φρυδιών
  5. σταθερότητα
  6. περιποιητικά στοιχεία
  7. πρακτική συσκευασία για την τσάντα σου

Τα μολύβια φρυδιών που θα δεις παρακάτω είναι must όχι μόνο για το σωστό αποτέλεσμα που προσφέρουν στο χρωματισμό των φρυδιών αλλά και για το πρακτικό ενσωματωμένο βουρτσάκι τους το οποίο είναι απαραίτητο ώστε να πετύχεις το τέλειο σχήμα. Κατάλληλα για να τα κουβαλάς μαζί σου και να διορθώνεις το μακιγιάζ των φρυδιών σου ανά πάσα στιγμή της ημέρας, θεωρούνται από τους make up artist τα “multi εργαλεία” για το μακιγιάζ των φρυδιών.

Το Respectissime Eyebrow Pencil της La Roche Posay, ενισχυμένο με έλαια & κεριά χαρίζει στα φρύδια ένα βελούδινο αποτέλεσμα. Χάρη στην πολύ απαλή υφή του, δεν ερεθίζει την περιοχή των ματιών και δεν μουτζουρώνει.

 

Goof proof Brow Pencil της Benefit (στα Sephora)

Διαθέτει μια ειδική μύτη για ακρίβεια στην εφαρμογή για εύκολο και γρήγορο γέμισμα φρυδιών. Περιλαμβάνει ενσωματωμένο βουρτσάκι φρυδιών για ομοιόμορφη εφαρμογή και ειδικές Συμβουλές και μυστικά στο σωτερικό της συσκευασίας.

 

2304330

 

Brow Artist Shaper της L’Oreal Paris.Επειδή στα φρύδια η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά, διαθέτει και ενσωματωμένο διορθωτικό για να σβήνεις…ότι έκανες λάθος γρήγορα και απλά.  

 

3600522426820 T1

 

Veluxe Brow Liner της MAC. Η σύνθεσή του είναι ιδιαίτερα ανθεκτική στον ιδρώτα και στις υψηλές θερμοκρασίες. 

 

MAC EYEBROWS 3

 

 

 

 


Πηγή