Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι πιο εμβληματικές εμφανίσεις των φετινών βραβείων Grammy είναι εδώ!

Τα 60α μουσικά βραβεία Grammy ολοκληρώθηκαν για μία ακόμη χρονιά πριν λίγες ώρες. Στο κόκκινο χαλί ως είθισται, περπάτησαν σημαντικοί καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής αλλά και του κινηματογράφου. Οι παρουσίες πολλές και εντυπωσιακές στη διάσημη αρένα ΜSG ( Madison Square Garden) στη Νέα Υόρκη. Εμείς όμως ξεχωρίσαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές beauty εμφανίσεις για τις οποίες είμαστε σίγουρες πως ο κόσμος θα μιλάει μέχρι και τα επόμενα Grammy!

Lady Gaga

Από που να ξεκινήσει κανείς… μία δυναμική εμφάνιση από την κορυφή ως τα νύχια! Το μακιγιάζ της σε θεατράλε ύφος, με βλέμμα επιβλητικό που θύμιζε την ταινία “Μαύρος Κύκνος” μας καθήλωσε σε συνδυασμό με τα άψογα καλοσχηματισμένα φρύδια και τα ζουμερά χείλη της σε φυσική απόχρωση. Και εκεί που πήγαμε να εμπεδώσουμε το look της και να πάμε παρακάτω… 

ξαφνικά γυρνάει το κεφάλι της και αντικρίζουμε το πιο hot hairstyling σε όλη την βραδιά των Grammy!

GettyImages 911485728

Rira Ora

Είναι ξεκάθαρο πως επαναφέρει στο προσκήνιο την έντονη χρωματική αντίθεση της ρίζας των μαλλιών σε σχέση με το υπόλοιπο μάκρος. Καστανό φυσικό χρώμα που άνοιγε σε ξανθό, με ρετρό κυματισμούς στα μαλλιά, βυσσινί κραγιόν και μαύρη γραμμή αιλάινερ στα μάτια. Ένα Diva style που σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητο.

 GettyImages 911509906

Lana Del Rey

H διάσημη ρετρό τραγουδίστρια, βγαλμένη όπως πάντα από άλλη εποχή, δημιούργησε statement την καλλιγραφική cat eye γραμμή αιλάινερ στα μάτια της αλλά με την ανατρεπτική τιάρα που στόλισε στα μαλλιά της. Το κραγιόν της ήταν σε nude χρώμα για να εξισορροπεί το υπόλοιπο μακιγιάζ.

GettyImages 911496732

Δες στο παρακάτω gallery περισσότερες διάσημες εμφανίσεις από τα φετινά 60α Grammy Awards.

 

 


Πηγή