Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024

Οι πιο «περίεργες» DIY beauty συνταγές που λατρεύουν οι Hollywood stars

Εν μέσω καραντίνας μιλήσαμε πολύ για DIY συνταγές και μυστικά, γιατί η αλήθεια είναι ότι έπρεπε να περιποιηθούμε μόνες μας τον εαυτό μας, μιας που τα πάντα ήταν κλειστά για την προστασία από τον κορονοϊό. Γίναμε experts σε μαλλιά, νύχια και περιποίηση της επιδερμίδας μας θέλοντας και μη.

Μάθαμε και τις συνταγές ομορφιάς που επιλέγουν οι celebrities του εξωτερικού και πραγματικά μείναμε άφωνες με το γεγονός ότι τόσο λαμπερές γυναίκες δεν προτιμούν πιο ακριβές πρακτικές, αλλά χρησιμοποιούν απλά υλικά, όπως γιαούρτι, μέλι, αγγούρι ή μπανάνα και (δες εδώ). Δηλαδή, υλικά που όλες έχουμε στο ψυγείο και στην κουζίνα μας. Η φύση κάνει θαύματα, άλλωστε. Ας μην το ξεχνάμε αυτό!

Σε αυτό το θέμα, όμως, σκεφτήκαμε και αναζητήσαμε τις πιο περίεργες και «τρελές» DIY beauty συνταγές που θα μπορούσε να σκεφτεί ανθρώπινος νους. Και βρήκαμε τα πιο πρωτότυπα treatments που συνηθίζουν να κάνουν οι Hollywood stars για να περιποιηθούν τα μαλλιά τους ή την επιδερμίδα τους. Ποια χρησιμοποιεί μπύρα και μέλι αντί για conditioner; Και ποια μυρίζει λάδι από γκρέιπφρουτ για να… περιορίσει την πείνα της; Όλα θα τα ανακαλύψεις στην παρακάτω gallery!

Διάβασε ακόμα: Ρετινόλη: 5+1 μύθοι που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις


Πηγή