Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Οι τύποι της παραλίας και τα απαραίτητα gadgets τους

Διψάς για Καλοκαίρι και, αφού έχεις ήδη κάνει μια μικρή αναζήτηση σε αυτά που θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου στο νησί αλλά και στο πλοίο, έχεις αρχίσει να προμηθεύεσαι τα απαραίτητα αξεσουάρ και gadgets για την παραλία, ώστε να ζήσεις πραγματικά αξέχαστες διακοπές. Μαζί με εσένα (και την παρέα σου), υπάρχουν κι άλλοι τύποι που ετοιμάζονται «πυρετωδώς» για τις εμφανίσεις τους στις χρυσαφένιες παραλίες του νησιού. Με τα καταστήματα Public στο πλευρό σου, μπορείς να έχεις το προβάδισμα! Διότι, σου δίνουν την ευκαιρία να ξεχωρίσεις και να μεταμορφωθείς στον πιο επικό τύπο παραλίας! Διάβασε τους παρακάτω τύπους ανθρώπων και ίσως κάπου ανάμεσά τους εντοπίσεις και τον εαυτό σου!

Ο κατασκηνωτής

Ο κατασκηνωτής είναι ένας πραγματικός ήρωας. Διότι, μεταφέρει παντού την… «προίκα» του. Γιατί να την κρύβει άλλωστε; Είναι εκείνος που έχει επενδύσει σωστά σε μια σειρά από gadgets και αξεσουάρ που μαγνητίζουν βλέμματα. Ο πραγματικός λόγος που τον κοιτάζεις όμως, είναι διότι ζηλεύεις τη σκιά και τη δροσιά που του προσφέρει η σκήνη του. Εκείνος τότε σε κοιτάζει, με ατάραχο βλέμμα, από το καρεκλάκι του, απολαμβάνοντας μια φέτα καρπούζι με το ένα χέρι, ενώ με το άλλο έχει βάλει ήδη σε λειτουργία το ηλεκτρικό ανεμιστηράκι του ώστε να αποφύγει την οποιαδήποτε υπερθέρμανση του κινητού του. Άρχοντας.

H γυναίκα που αισθάνεται… ακόμη κορίτσι!

 mpalonia copy

Είναι εκείνη που έχει πολύ «δυνατό» Instagram. Καταφθάνει στην παραλία με τον φουσκωτό της μονόκερο ή φλαμίνγκο πάνω στο αυτοκίνητο. Τα υπόλοιπα, σκοπεύει να τα φουσκώσει στην παραλία. Όσο λοιπόν, εκείνη αναβαθμίζει το Instagram προφίλ της, εσύ την κοιτάζεις και σκέφτεσαι διπλά και τριπλά να της πεις το πολυπόθητο: Να βγάλω μια φωτογραφία στο φουσκωτό σου; Και θα σε αφήσει, γιατί είναι «ψυχούλα». Μην ξεχνάς όμως, πως προλαβαίνεις να έχεις το δικό σου ξεχωριστό φουσκωτό κομμάτι πίτσας.

Η trend-setter της ξαπλώστρας

ksaplwstra

Αυτή είναι η βασίλισσα της… ξαπλώστρας. Φορώντας τα πιο cool γυαλιά ηλίου, το μεγάλο της καπέλο και διαβάζοντας το βιβλίο της, δεν αφήνει τίποτα να της χαλάσει τις στιγμές ηρεμίας της. Θα τη δεις από μακριά διότι, η τσάντα παραλίας που έχει θα είναι η πιο ωραία μεταξύ δεκάδων άλλων, ενώ εκείνη θα απολαμβάνει το ήλιο ατάραχη πίνοντας το cocktail της. Η αλήθεια όμως είναι, πως όσο εντυπωσιακή κι αν σου φαίνεται η trend-setter της ξαπλώστρας, μπορείς εύκολα να γίνεις κι εσύ. Με τη σωστή τσάντα, το σωστό ζευγάρι γυαλιά και φυσικά, το σωστό ύφος.

Η παρέα που κάνει πάρτι στην παραλία all day long

day long

Αυτή είναι η παρέα που θα σε κάνει να αλλάξεις παραλία επειδή δεν έχεις τόσο κεφάτους φίλους ή θα σε κάνει να ευχαριστείς τον Θεό που κάθισες δίπλα τους. Το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διλήμματος εξαρτάται από τη μουσική που παίζει το φορητό τους ηχείο και το πόσο δυνατά γελούν. Το μόνο σίγουρο όμως, είναι πως αυτή η παρέα ξέρει να περνάει καλά και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Διότι, ποιος δεν θα περνούσε τόσο όμορφα εάν είχε όλους τους αγαπημένους του φίλους, ένα κούλερ γεμάτο μπύρες, φουσκωτά στρώματα και αδιάβροχα ηχεία για πάρτι… εν πλω;

Εσύ τι τύπος παραλίας είσαι και τι αποφάσισες πως… θέλεις να είσαι; Μήπως τα αξεσουάρ σου είναι ο κύριος λόγος που πραγματικά θα ξεχωρίσεις αυτό το Καλοκαίρι;

 


Πηγή