Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Οι 20 αγαπημένες μας ξανθές και μελαχρινές celebrities(photos)

Πολλές είναι οι celebrities, ξανθές και μελαχρινές, Ελληνίδες και ξένες, οι οποίες τραβάνε τα βλέμματα λόγω της εμφάνισης τους αλλά και του χρώματος που έχουν επιλέξει για τα μαλλιά τους. Τι κι αν γεννήθηκαν ξανθές και στην πορεία τους κέρδισε το μελαχρινό, τι κι αν γεννήθηκαν μελαχρινές και στην συνέχεια αποφάσισαν να γίνουν ξανθές( βλ. Khloe Kardashian), το μόνο σίγουρο είναι ότι ξέρουν να τονίζουν τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ανάλογα με το χρώμα που έχουν διαλέξει.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως για να πετύχουν το τέλειο αποτέλεσμα έχουν μια ολόκληρη ομάδα ειδικών πάνω από το κεφάλι τους. Κάπου εδώ λοιπόν, βάζει λίγο το χεράκι του ο αγαπημένος τους κομμωτής αφού ένα ωραίο και εντυπωσιακό χρώμα μαλλιών απαιτεί διαρκή φροντίδα και περιποίηση.

Αν μας ρωτήσεις ποιες ζηλεύουμε πιο πολύ για την απόχρωση των μαλλιών τους η απάντηση θέλει πολύ σκέψη και σίγουρα περιλαμβάνει και τα δύο χρώματα. Υπάρχουν μελαχρινές που έχουν βρει το ιδανικό, φυσικό χρώμα που κάνει τα μαλλιά τους να φαίνονται υγιή και λαμπερά. Ιδανικό παράδειγμα σε αυτή την κατηγορία είναι η Δούκισσα του Σάσεξ ,Meghan Markle ενώ από Ελληνίδες ξεχωρίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Το lockdown και η καραντίνα σε κράτησαν για αρκετό καιρό μακριά από τη πόρτα του κομμωτηρίου με αποτέλεσμα να χρειάζεσαι το καθιερωμένο βάψιμο των μαλλιών σου asap με το άνοιγμα των καταστημάτων. Η άνοιξη είναι ιδανική εποχή για να ανοίξεις το χρώμα των μαλλιών σου ή έστω να κάνεις μια αλλαγή. Γι’ αυτό το λόγο βρήκαμε τις 20 celebrities με τις ωραιότερες αποχρώσεις μαλλιών για να πάρεις ιδέες μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο

Δες τες όλες στη gallery που ακολουθεί…


Πηγή