Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Οι 20 πιο hot αποχρώσεις στα μαλλιά για τη σεζόν

Σημαντικός παράγοντας στην επιλογή χρώματος μαλλιών το καλοκαίρι είναι το κατά πόσο η επιδερμίδα σου είναι ανοιχτόχρωμη, μεσαία ή σκουρόχρωμη. Ειδικά το το καλοκαίρι, λόγω μαυρίσματος, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πιο ζεστές, ανοιχτές αποχρώσεις. 

Αν είσαι σε δίλλημα και δεν ξέρεις ακριβώς τι σου ταιριάζει ακολούθησε τα παρακάτω εύκολα tips για να αποφασίσεις:

Αν κλέινεις προς τα σκούρα μαλλιά:

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Καλό είναι να επιλέξεις κάτι σε σκούρο καστανό. Το μαύρο θα κάνει τα χαρακτηριστικά σου «σκληρά».

Μέσο δέρμα: Σκούρο καστανό-καφέ ή και μαύρο χωρίς ίχνος από ιριζέ-κόκκινο γιατί μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό!

Σκούρο δέρμα: Η επιδερμίδα σου είναι ότι πρέπει για το μαύρο. Μην επιλέξεις απόχρωση με μπλε τόνους γιατί μπορεί να κάνει το δέρμα σου να φαίνεται μελανό!

Αν κλέινεις προς τα κόκκινα μαλλιά:

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Επέλεξε ένα «ελαφρύ» κόκκινο σαν μια «ξανθιά φράουλα» ή κόκκινο χάλκινο. Καλό είναι να αποφεύγεις σκούρες αποχρώσεις του κόκκινου.. η αντίθεση με το δέρμα σου δεν θα σου αρέσει.

Μέσο δέρμα: Καστανοκόκκινα ή μεσαία χάλκινα! Σκούρες ιριδίζουσες αποχρώσεις μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται κιτρινωπό!

Σκούρο δέρμα: Σε κολακεύει το καστανό μέχρι και το πυρόξανθο κόκκινο. Τα πολύ έντονα κόκκινα μπορεί να κάνουν το δέρμα να φαίνεται μελανό, γι’ αυτό απέφυγε τα!

Αν κλέινεις προς τα ξανθά μαλλιά:

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Η αντίθεση με ένα χρυσό (ντορέ) ξανθό έχει πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα! Οι μπεζ / σαντρέ αποχρώσεις μπορεί να δείξουν το πρόσωπό σου χλωμό, μην τις επιλέξεις!

Μέσο δέρμα: Ο συνδυασμός ζεστών και ψυχρών αποχρώσεων του ξανθού είναι ιδανικός!

Σκούρο δέρμα: Καλό είναι να προτιμήσεις πιο σκούρες αποχρώσεις του ξανθού-καραμέλας! Τα πολύ ανοιχτά ξανθά φαίνονται ψεύτικα!

 

 

 

 

 

 


Πηγή