Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Οι beauty λεπτομέρειες, που δεν πρέπει να χάσεις, από το λαμπερό fashion show του Βασίλη Ζούλια!

Ο βροχερός καιρός το μεσημέρι του Σαββάτου δεν ήταν αρκετός για να χαλάσει το παραμυθένιο σκηνικό στο show του Βασίλη Ζούλια στα πλαίσια της Εβδομάδας Μόδας της Αθήνας! Το Ζάππειο γέμισε πλήθος κόσμου και φυσικά το Queen ήταν εκεί για να καταγράψει και να σου μεταφέρει κάθε fashion και beauty λεπτομέρεια.

Όπως θα διάβασες, η demi-couture συλλογή του οίκου Vasslis Zoulias, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016-17, ήταν βασισμένη στη Fiona Von Thyssen, το iconic μοντέλο της Vogue, που ήταν παράλληλα ο τελευταίος έρωτας του Αλέξανδρου Ωνάση και μια γυναίκα που μαγνήτιζε τα βλέμματα όλων, κάθε φορά που έμπαινε σε ένα χώρο.

Με έμπνευση το κορίτσι με το «υπέροχο θλιμμένο βλέμμα και την αριστοκρατική ομορφιά» ο ταλαντούχος σχεδιαστής κατάφερε να εναρμονίσει τις εντυπωσιακές δημιουργίες με αντίστοιχες σικάτες beauty επιλογές.

jhjkhkj

Χαμηλά σινιόν με βαθιά χωρίστρα στη μέση, εντυπωσιακοί πλεκτοί κότσοι, τιάρες στα μαλλιά (θυμήσου εδώ την φετινή τάση με τα αξεσουάρ στα μαλλιά) αναδείκνυαν με τον καλύτερο τρόπο τόσο τα χαρακτηριστικά του προσώπου όσο και τα άκρως εκκεντρικά κοσμήματα από τον Pericles Kondylatos.

20

 

15

Το μακιγιάζ κινήθηκε σε απαλούς τόνους στα μάτια και τα ζυγωματικά συνθέτοντας ένα άκρως σικάτο natural look και αποδεικνύοντας στην πράξη τον κανόνα του «less is more»!

cgfjhgjk

 

Δες περισσότερες φωτογραφίες στη gallery!

 


Πηγή