Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024

Οι Hollywood stars μένουν σπίτι και πειραματίζονται με το μακιγιάζ και το skincare

Όπως η Ελλάδα, η Ιταλία και ολόκληρη η Ευρώπη, έτσι και το Hollywood έχει μπει σε ρυθμούς… #ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ. Οι stars δε βγαίνουν από τα σπίτια τους για να μειώσουν την εξάπλωση του Covid-19 ιού και μοιράζονται με τους followers τους όλες τις δραστηριότητες που κάνουν αυτήν την περίοδο για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους.

Μία νέα εμμονή που τους έχει δημιουργηθεί είναι ο πειραματισμός με το make up και το skincare. Ασυνήθιστα και έντονα χρώματα σε σκιές, matchy matchy μακιγιάζ και detox συνταγές για την επιδερμίδα έχουν την τιμητική τους αυτές τις μέρες.

Η Kaia Gerber με τον φίλο της, Tommy Dorfan, δεν τήρησαν τις αποστάσεις που συστήνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και φωτογραφήθηκαν ο ένας δίπλα στον άλλον. Όπως θα δεις, η κόρη της Cindy Crawford έκανε ένα colorful μακιγιάζ, που πολύ μας άρεσε. Πράσινο, κίτρινο, μπλε και κόκκινο μολύβι χρησιμοποίησε για το make up των ματιών, ενώ στα χείλη αποφάσισε να παίξει ανάμεσα σε φυσικούς και κόκκινους τόνους.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

getting decent at makeup during this time! good to have hobbies and loved ones and family while quarantining. also add me on tik tok. (kaia did my beat, i did hers)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tommy dorfman (@tommy.dorfman) στις

Η ηθοποιός January Jones σού δείχνει στο παρακάτω βίντεο όλο το τελετουργικό για το detox μπάνιο που κάνει. Την ώρα που έχει απλώσει στο πρόσωπό της μάσκα ομορφιάς, προετοιμάζει την μπανιέρα με τα απαραίτητα υλικά για το ζεστό μπάνιο…αποτοξίνωσης. Αιθέρια έλαια, bubbles λεβάντας, αλάτι και μαγειρική σόδα είναι τα υλικά που ρίχνει μέσα στο νερό η Jones για να απολαύσει το μπάνιο της. «Να φροντίζετε τους εαυτούς σας, να αναπνέετε σωστά και να χαλαρώνετε», επισημαίνει στους followers της η γλυκιά ηθοποιός.

 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 

Human stew ingredients

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη January Jones (@januaryjones) στις

Η Hilary Duff αποφάσισε να κάνει ένα matchy μακιγιάζ με τα ρούχα της. Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε ένα mood boosting φούξια κραγιόν, το οποίο ήταν σε ίδιο χρώμα με την μπλούζα της και, όπως εξήγησε στο IG story της: «χρειαζόμουν λίγη ένταση στο χρώμα σήμερα».

Διάβασε ακόμα: Το παράκανες με το μολύβι φρυδιών; Έτσι θα σώσεις την κατάσταση




Πηγή