Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Οι stars επιλέγουν για αυτήν την άνοιξη το πιο cool αξεσουάρ μαλλιών των 90’s

Τα τελευταία δύο χρόνια ο χώρος της ομορφιάς δέχεται έναν «καταιγισμό» trends από παλαιότερες δεκαετίες. Old-school τάσεις έρχονται στο προσκήνιο στην πιο εξελιγμένη εκδοχή τους και δίνουν και σε εμάς τα νεότερα κορίτσια- που γεννηθήκαμε στα 90’s- την ευκαιρία να ζήσουμε για λίγο σε εκείνη την εποχή.

Αυτή η «επιστροφή» στο παρελθόν αφορά κυρίως τα μαλλιά. Ειδικά φέτος, βλέπουμε να έχουν κάνει δυναμικό comeback χτενίσματα των 60’s, όπως τα flipped ends (aka γυρισμένες προς τα έξω άκρες μαλλιών), και των 70’s, όπως οι curtain bangs. Και τα hair accessories της δεκαετίας του 1990, βέβαια, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2021.

Την πρωτοκαθεδρία έχει ένα αξεσουάρ μαλλιών, το οποίο στα 90’s θεωρείτο πολύ «πρόχειρο», ικανό να φορεθεί κυρίως στο σπίτι. Με αυτό πιάναμε τα μαλλιά μας μόνο μέσα στο σπίτι, συνήθως για να μη ζεσταινόμαστε, αλλά επ’ ουδενί δεν το φορούσαμε στη βόλτα μας.

Να, όμως, που φέτος τα πράγματα αλλάζουν. Το εν λόγω αξεσουάρ μαλλιών είναι super hot τάση και φοριέται παντού. Από το πρωί ως το βράδυ, με το jean παντελόνι και με το floral φόρεμά μας. Και ήδη οι πιο αγαπημένες μας celebrities το έχουν λανσάρει δίνοντάς μας όλο το #hairspiration που έχουμε ανάγκη.

Αναρωτιέσαι ποιο είναι αυτό το hair accessory; Ο λόγος για το… κλάμερ. Ναι αυτό το κοκαλάκι με το οποίο κάποτε πιάναμε κότσο τα μαλλιά μας θα φορεθεί πολύ φέτος την άνοιξη και το καλοκαίρι. Κάνε scroll, λοιπόν, και δες τις celebrities που το έχουν αγαπήσει. Θα πάρεις σίγουρα ιδέες για να το φορέσεις κι εσύ με στυλ… από σήμερα κιόλας!

Cover photo: @shaylagloade

Διάβασε ακόμα: #DarkHair: Θυμηθήκαμε 10 πολύ μελαχρινές Ελληνίδες και ξένες celebrities που μας αρέσουν πολύ


Πηγή