Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024

Ούτε σκιές, ούτε κραγιόν, ούτε makeup: Αυτό το beauty look είχε κάτι ακόμη πιο ξεχωριστό!

Ούτε σκιές στα μάτια, κανένα highlighting ή contouring, καθόλου κραγιόν ή foundation. Το μακιγιάζ του Οίκου Jeremy Scott για την Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2018 κινήθηκε σε πιο μινιμαλιστικά αλλά ταυτόχρονα funky vibes.

 

TAKE IN ALL THE BEAUTY THAT IS @joansmalls TAKE IT ALLL IN HUNTY !

A post shared by Jeremy Scott (@itsjeremyscott) on Sep 11, 2017 at 8:14am PDT

Τα πρόσωπα των μοντέλων ήταν εντελώς καθαρά και το μόνο στοιχείο που έκανε τη διαφορά ήταν μικρά κρυσταλλάκια κολλημένα κάτω ακριβώς από τις κάτω βλεφαρίδες, τα οποία δημιουργούσαν ένα εντυπωσιακό εφέ κάτω από τα μάτια.

 

#Gigihadid backstage at Jeremy Scott Ss18.#NYFW

A post shared by Hadid every day (@hadideveryday) on Sep 9, 2017 at 3:27am PDT

 
 
 

A post shared by Coco Rocha (@cocorocha) on Sep 8, 2017 at 7:32pm PDT

«Υπάρχει μια φουτουριστική αφήγηση, αλλά στην πιο funky εκδοχή της. Τα ρούχα είναι τόσο έντονα, που χρειαζόμουν κάτι πιο μίνιμαλ για να δέσω το μακιγιάζ με την κολεξιόν. Γι αυτό το λόγο, προσπαθήσαμε να διαλέξουμε αυτά τα κρυσταλλάκια. Είναι κάτι πραγματικά πολύ απλό αλλά ταυτόχρονα παιχνιδιάρικο, που κάνει τα κορίτσια να «λάμπουν» χωρίς να τα μεταμορφώνει εντελώς!» δήλωσε ο makeup artist που επιμελήθηκε το beauty look των μοντέλων, Kabuki, για λογαριασμό της MAC.

 

A post shared by LEE GAHYE (@gentlewm) on Sep 10, 2017 at 8:51pm PDT

 
 

A post shared by Gigi Hadid Updates & Pics? (@gigi.hadid.news) on Sep 10, 2017 at 10:42am PDT

 
Κι ενώ μπορεί εκ πρώτης όψεως να μας ακούγεται και να μας φαίνεται λίγο εκκεντρικό για τα δεδομένα μας, ο συνδυασμός με το εντελώς no-makeup look μας βάζει σε σκέψεις για να το δοκιμάσουμε!
 

Πηγή